Karetenin Şampiyonları Şahinbey’de Belirlendi

Karetenin Şampiyonları Şahinbey’de Belirlendi
30 Mart 2022 12:58 Kaynak : Haber Merkezi

Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızları Karate Türkiye Şampiyonası Akkent Spor Salonu’nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yıldız kız ve erkek sporcu kategorilerinde 150 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızları Karate Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri Akkent Spor Salonu’nda yapıldı.

BİRÇOK SPOR FAALİYETİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Şahinbey Belediyesi olarak spora önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bunun içinde önemli yatırımlar yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca amatör branşlara da yatırım yaparak birçok dalda şehrimize ve ilçemize kupalar ve madalyaların kazanılmasını sağladık. Birçok spor faaliyetlerine de ev sahipliği yapmak bizleri mutlu ediyor. Anadolu Yıldızları Karate Türkiye Şampiyonası Akkent Spor Salonu’nda ev sahipliği yaptık. Düzenlenen organizasyona 150 sporcu katıldı. Şehrimiz ve ilçemiz adına çok güzel bir organizasyondu. Tüm sporcuları ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...