Kadının çantasını çalan şüpheli yakalandı

Kadının çantasını çalan şüpheli yakalandı
01 Mart 2021 09:30 Kaynak : HABER MERKEZİ

Kadının çantasını çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep’te Düztepe Mahallesinde bir kadının çantasını çalan şüpheli, polisten kaçamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü, “Düztepe Mahallesinde çantası gasp edilen kadın şüpheli şahsın Şehitkamil ekiplerimize verdiği bilgiler doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucu şüpheli şahıs yakalanmış, şahsın 2 hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu tespit edilerek hakkında yasal işlem başlatılmıştır” açıklaması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü hırsızlık olaylarına yönelik operasyonlarına da devam etti. İl genelinde hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 33 şüpheli şahsa işlem yapılırken, 11 faili meçhul olay aydınlatıldı, 5 şahıs tutuklandı, 3 şahıs adli kontrol alındı. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 19 şahsa kabahatlerden işlem yapıldı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ise 30 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 3 şahıs tutuklandı. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 67 şahıs yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü yapılan çalışmalarda;

“-Bir miktar uyuşturucu madde ve hap

-366 paket gümrük kaçağı sigara

-Ruhsatsız 10 tabanca,1 tüfek,1 kurusıkı tabanca

-Çalıntı 2 araç,2 motorsiklet,2bisiklet ile çok sayıda çalıntı elektronik ve muhtelif malzemeler

– 42 adet kesici alet ele geçirilmiştir” bilgilerini verdi.

İslahiye ekiplerince kumar oynanan bir ikamette çeşitli yerlere saklanan 9 şahıs ile kumar oynamada kullanılan materyaller ele geçirilirken, şahıslar hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak, sokağa çıkma yasağı ihlali ve kumar oynamaktan gerekli adli-idari işlem yapıldı.

Çocuk Şube Müdürlüğünce, Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde, dilenip/çalıştığı tespit edilen 2 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suça ve suçlulara yönelik operasyonlar devam ediyor. şüpheli şahıslara nefes aldırmayan emniyet güçleri vatandaşların da rahat bir nefes almasını sağlıyor.

Şehitkamil ekiplerimizce Mücahitler ve Atatürk Mahallesinde el arabalarıyla atık toplama görüntüsü vererek 2 farklı iş yerinden 85 Bin ₺ değerinde hırsızlık olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheliden biri yakalanmış, ele geçirilen malzemelerin bir kısmı sahiplerine teslim edildi. 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...