Haluk Levent’ten Gaziantep’teki kanser hastasına yardım eli

Haluk Levent’ten Gaziantep’teki kanser hastasına yardım eli
22 Aralık 2020 23:19

Gaziantep’te kanser tedavisi gören bir hasta Ahbap harekatının kurucusu Haluk Levent’ten yardım istedi. Levent’in ve Gaziantep Ahbap Grubu üyelerinin girişimi ile hastaya gerekli yardımlar yapılarak destek verildi.

Taner isimli bir vatandaş sosyal medya üzerinden Ahbap harekatının kurucusu Haluk Levent’ten yardım talebinde bulundu. Gaziantep’te tedavi gören hasta mesajında, “Haluk abi ben ben Taner Malatya’da oturuyorum 18 yaşında Kanser hastasıyım, Gaziantep’te tedavi görüyorum ailemin durumu olmadığı için tedavim aksiyor, Abi gidip gelmeye yol masraflarina ihtiyacımız var, nolur abi yardım edin” dedi.

Bu mesaj üzerine harekete geçen Haluk Levent, Gaziantep Ahbap  grubundan destek isteyerek gerekli girişimlerde bulunulmasını rica etti. Bunun üzerine Gaziantep Ahbap Grubu yaptığı paylaşımda gerekli girişimlerde bulundukların belirterek, “Ahbabımızın ağrılarının hafiflemesi adına bizden talep ettiği ortopedik yatağı temin ettik ve tedavi sürecindeki yol masraflarını karşıladık. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz ” diyerek yardımların ulaştığı bilgisini paylaştı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...