• Anasayfa /
  • /
  • Güç Birliği Partisi’nden Baro Başkanı Şarklı’ya ziyaret

Güç Birliği Partisi’nden Baro Başkanı Şarklı’ya ziyaret

Güç Birliği Partisi’nden Baro Başkanı Şarklı’ya ziyaret
14 Nisan 2021 19:39 Kaynak : HABER MERKEZİ

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eyyup Can Palta, Gaziantep Baro Başkanı Avukat Bektaş Şarklıyı makamında ziyaret etti.

Güç Birliği Partisi’nden Baro Başkanı Şarklı’ya ziyaret

Partinin çalışmaları hakkında bilgi veren Palta, her zaman Gaziantep Barosu’nun yanında olduklarını dile getirdi.

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eyyup Can Palta, “Bizleri kabul eden Gaziantep Barosu Başkanımız Bektaş Şarklıya teşekkür ederiz. Avukatlarımız yargının en önemli sacayağından biridir. Parti olarak her zaman avukatlarımızın ve baromuzun yanındayız” dedi.

Ülkenin birçok sorununun bulunduğunu kaydeden Palta, “Pandemi süreci ülkemizi ve kentimizi olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Ülkemizin işsizlik, yoksulluk, ekonomi gibi çok daha önemli sorunları bulunmaktadır. Bu kadar sorun varken, ekonomi çökmüş, işsiz sayısı had sayfaya ulaşmış, intiharlar artmış, çarşı-pazarlar yangın yeri iken ülkede her şey güllük-gülistanlık gibi gösterilmesini hayret ve şaşkınlık içerisinde izliyoruz” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs vaka sayılarının her geçen gün artmaya devam ettiğini kaydeden Palta, “Sağlık Bakanlığı verilerine göre Gaziantep’te vaka sayısı yüz binde 244’e yükselmiş. 2-3 ay öncesine kadar bu rakam yüz binde 44’lerdeydi. Eğer böyle devam ederse kentin sağlık sistemi çökecek, yoğun bakımlarda yer kalmayacak. Zaten sağlık çalışanları tükenmişlik sendromu yaşıyor. Sağlık çalışanları canla-başla, gece-gündüz bizim için çalışırken, vatandaş olarak onlara yardımcı olmayız. Sadece maske, mesafe ve hijyen kurallarının yanı sıra alınan tedbirlere uyacağız” açıklamasını yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, “Örgütlenme demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Örgütlenme konusunda her siyasi partinin kendisine göre bir çalışması var. Bu konuda hem seçim süreçlerinde hem de bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...