Genç Avukat Bilgiç, İyiler Kazanacak Dedi

13 Şubat 2024 14:02 Politika

Gaziantep’in yıldızı parlayan Genç ve Başarılı Avukatı 28. Dönem Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç, Tabandan gelen, aday ol baskılarına daha fazla dayanamayarak İyi Partiden Nizip Belediye Başkan adayı oldu.
Gaziantep’in yıldızı parlayan Genç ve Başarılı Avukatı 28. Dönem Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç, Tabandan gelen, aday ol baskılarına daha fazla dayanamayarak İyi Partiden Nizip Belediye Başkan adayı oldu.
Uzun süredir Nizip halkından gelen aday ol çağrıları ve İyi Parti Nizip İlçe Teşkılatının ısrarlı teklifleri karşısında daha fazla dayanamayan Genç ve İdealist avukat Gizem Büşra Bilgiç İyi Parti’den Nizip Belediye Başkan adayı oldu.
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Zafer Partisinden Gaziantep Milletvekili adayı olan ve seçim döneminde Gaziantep Kent Merkezi ve kırsal ilçelerdeki başarılı çalışmaları ile adından sıkça bahsedilen ve çalışmaları ile kamuoyunun yakından tanıdığı, sevdiği ve desteklediği Genç Avukat Gizem Büşra Bilgiç Nizip’in İlk kadın Belediye Başkan adayı oldu.
VATANDAŞ ADAY OL BASKISI YAPMIŞTI
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde başarılı çalışmaları ile halkın gönlünde taht kuran Genç ve İdealist avukat Gizem Büşra Bilgiç’e yerel seçim startının verildiği günden buyana Nizip ve Gaziantep kamuoyunda aday olması yolunda ciddi baskılar yapılıyordu.
BİRÇOK PARTİDEN TEKLİF ALDI
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Çok sayıda Partiden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkan adaylığı, Belediye Meclis üyeliği, Farklı ilçelerden Belediye Başkan adaylığı gibi teklifler sunuldu.
Partilerden gelen tekliflere teşekkür ederek, adaylık taleplerini geri çeviren Genç ve İdealist avukat Gizem Büşra Bilgiç, uzun zamandır İyi Parti Nizip ilçe başkanlığı tarafından yapılan adayımız ol teklifine en sonunda evet diyerek İyi Partiden Nizip Belediye Başkan adayı oldu.
BAŞKÜLEKÇİ NİZİP’E KADIN ELİ DEĞECEK
İyi Parti Gaziantep il teşkilatında düzenlenen rozet takma ve Nizip Belediye Başkan adaylığı açıklama programında konuşan İyi Parti Gaziantep il Başkanı Şerif Başkülekçi, Nizip’e kadın eli değecek.
Genç, İdealist ve iddialı bir adayla yola çıkıyoruz. Muhalefet için değil, iktidar için geliyoruz” dedi.
Kardeşimiz orada çok başarılı olacak Nizip’e şimdiden nizip’e hayırlı olsun.
GİZEM HANIM PROJELERİYLE GELİYOR
İyi Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan, Gizem hanım’ın ailemize katılmasından dolayı çok mutluyuz. Nizip’in ilk Kadın Belediye başkanı olacak. Eleştirilerle değil projelerle gelen bir isim. Gençleri ve Kadınları önceleyen güzel projelerle, temiz bir Nizip için yola çıkıyoruz. Tekrar İyi’ler ailesine hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum” dedi.
İYİLER KAZANACAK, SÖZÜMÜ SAHALARDA SÖYLEYECEM
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Heyecanlıyım benim için güzel bir yol ve yeni bir başlangıç. Sözlerimi ben durarak söylemeyi sevmiyorum. Sahada söyleye cem . Ancak buradan şunu ifade etmek istiyorum. İyiler Kazanacak. Bizde İyiler kervanı için yola revan olacağız” dedi.
ÇAPAN BAŞKANIMA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM
Uzun bir Süredir Nizip Belediye Başkan adaylığım konusunda görüşmeler yapan, Benim aday olmam için ilgi ve desteklerini esirgemeyen, İYİ’LER ailesinin bir ferdi olarak bu kervana dahil olmamı sağlayan Değerli Nizip İlçe Başkanım Yakup Çapan’a ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine, Teşkılat mensuplarına Çok teşekkür ederim. Allahın izni Milletimizin desteğiyle , Halkımızın teveccühüyle Nizip İyi Parti ailesi ile birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek çalışarak Nizip’ için İYİ İşler yapma, İyi Sözler söyleme. İYİ’ler iktidarında buluşma yolunda durmadan duraksamadan yolumuza devam edeceğiz dedi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...