• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu!  Çok sayıda şüpheli yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu!  Çok sayıda şüpheli yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu!  Çok sayıda şüpheli yakalandı
20 Nisan 2021 22:41 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarda çok sayıda şüpheli yakalandı. 51 kişi yakalanırken 2 kişi tutuklandı.

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “19.04.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 51 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 2 şahıs tutuklanmış, 1 şahıs adli kontrol almıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 69 şahıs yakalanmıştır” denildi.

Hırsızlığa yönelik çalışmalarına da devam eden emniyet güçleri 28 şüpheliye işlem yaptı. Emniyet, “19.04.2021 günü il genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 28 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 11 faili meçhul olay aydınlatılmış, 3 şahıs tutuklanmış, 4 şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 24 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır. Yapılan çalışmalarda; 245 gr uyuşturucu madde, bir miktar uyuşturucu hap, bin 410 paket gümrük kaçağı sigara, 56 kilogram nargile tütünü, ruhsatsız 6 tabanca,1 tüfek,8 kurusıkı tabanca, çok sayıda çalıntı elektronik ve muhtelif çalıntı malzeme 55 adet kesici alet ele geçirilmiştir” bilgilerini verdi.

Sokağa çıkma yasağı ve korona tedbirleri ile ilgili de bilgiler veren emniyet, “19 Nisan günü karantina hükümlerine aykırı davranan 2, sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 184, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden 42 şahsa idari yaptırım uygulandı, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 422 şahıs ise ikaz edildi. 656 işyeri denetlendi. Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce, Merveşehir Mahallesinde bir vatandaşımızı tehdit ederek zorla parasını ve iş makinalarını gasp eden şüpheli şahıs yapılan çalışmalar sonucu yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır” bilgilerini verdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...