Gaziantep’te kadın doktora çirkin saldırı

Gaziantep’te kadın doktora çirkin saldırı
15 Aralık 2020 23:35

Gaziantep’te korona virüs testi yaptıran adam kadın doktora önce saldırdı, sonra da içine tükürdüğü su dolu bardağı döktü.

Türk Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Kemal Kazak da sert tepki gösterdi. Kazak, ‘Hem usulsüz rapor isteyeceksin, hem de içine tükürdüğün suyu doktor hanıma fırlatacaksın. Artık yeter. Bu magandalara kim dur diyecek” diye tepki gösterdi.

Saldırgan, geçmişe yönelik rapor vermediği için, içine tükürdüğü bir bardak dolusu suyu doktorun üzerine döktü. Gaziantep’te yaşanılan sağlık skandalı ‘bu kadarına da pes’ dedirtti. Onur ASM’de görevli olan kadın doktordan geçmişe yönelik rapor isteyen korona virüs şüphelisi adam, olumsuz cevap alınca çirkin bir saldırıda bulundu. Onur ASM’de görevli doktor Fulya Küllük, önce darp edilmek istendi. Sonra da içine tükürülen bir bardak su üzerine döküldü. Saldırganın korona virüs testi yaptırdığı ve belirtilerinin olduğu belirtildi. Doktorun hemen üzerini dezenfekte ettiği belirtildi. Kadın doktorun daha fazla zarar görmesi, diğer sağlıkçıların araya girmesi ile önlendi. Saldırganın gözaltına alındığı öğrenildi.

 

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...