Gaziantep’te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı

Gaziantep’te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı
26 Şubat 2021 09:07 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık ve uyuşturucu operasyonları ile suça ve suçlulara yönelik çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gaziantep’te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 31 şüpheli yakalandı.

Dün il genelinde hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 31 şüpheli şahsa işlem yapılırken, 9 faili meçhul olay aydınlatıldı, 4 şahıs tutuklandı, 2 kişi adli kontrol alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık ve uyuşturucu operasyonları ile suça ve suçlulara yönelik çalışmalar tam gaz devam ediyor. Korona virüs salgını sürecinde de denetimlerine devam eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda kişiyi yakaladı.

Emniyetten yapılan açıklamada,”25 Şubat günü sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 224, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden  145 şahsa idari yaptırım uygulanmış, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 79 şahıs ise ikaz edilmiş, Ayrıca 257 işyeri denetlenmiştir. 25.02.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 40 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 5 şahıs tutuklanmıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 101 şahıs yakalanmıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 49 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır” denildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda ele geçirilenleri de açıklayan İl Emniyet Müdürlüğü, “Yapılan çalışmalarda; 203 gram uyuşturucu madde, ruhsatsız 8 tabanca, üç tüfek, çalıntı 3 motosiklet, bir elektrikli bisiklet, bir bisiklet ile muhtelif çalıntı malzemeler, 12 kaçak cep telefonu, 120 şişe sahte, 60 litre dökme içki, 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir” denildi.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, Kayaönü Mahallesinde bir adrese yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde, ruhsatsız 2 tabanca ve 1 tüfek ele geçirilerek 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Çocuk Şube Müdürlüğünce, Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde, dilenip/çalıştığı tespit edilen 2 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapıldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...