Gaziantep’te erkek cesedi bulundu

Gaziantep’te erkek cesedi bulundu
31 Temmuz 2021 22:57 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te erkek cesedi bulundu

Gaziantep’te harabe bir evde erkek cesedi bulundu. Çevreye yayılan kötü kokular nedeniyle, 3 katlı harabe yapıda yapılan aramada bir erkek cesedi bulundu.

Gaziantep’in Merkez Şahinbey ilçesine Kılınçoğlu Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binada meydana gelen olayda erkek cesedi bulundu. Binadan gelen kötü koku üzerine binaya giren mahalle sakinleri apartmanın giriş katında bir erkek cesediyle karşılaştı. Cesedi bulan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kimliği belirlenemeyen şahsın cenazesi Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gaziantep’te son günlerde meydana gelen cinayet, intihar ve ölüm olaylarına bir yenisi daha eklendi. Her gün yeni bir esrarengiz ölüm haberi ile sarsılan kentte bugün de yıkılmaya yüz tutmuş bir binada erkek cesedi bulundu. Etrafa yaydığı pis kokular nedeniyle yıkık binaya giden ekipler erkek cesedi ile karşılaştı. Mahallede de şok etkisi yaratan olay sonrası polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

Gaziantep’te son bir haftada artan esrarengiz ölümler sonrasında polis ekipleri geniş çaplı soruşturmalar başlattılar. olayların tamamını başarılı bir şekilde aydınlatan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu olayı da en kısa sürede ortaya çıkarması bekleniyor. Bu arada olayın meydana geldiği mahallede güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...