Gaziantep’te 106 faili meçhul olay aydınlatıldı

Gaziantep’te 106 faili meçhul olay aydınlatıldı
26 Nisan 2021 21:54 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik polis ekiplerinin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 196 şüpheli şahıs yakalandı ve böylece 106 faili meçhul olay aydınlatıldı.

Gaziantep’te 106 faili meçhul olay aydınlatıldı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde son bir hafta içerisinde hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda; 106 faili meçhul olay aydınlatıldı. Gaziantep polisinin çalışmalarında hırsızlık suçundan aranan 196 şüpheli şahıs yakalandı ve adli makamlara sevk edilen bu şahıslardan 29’u tutuklandı, 40’ı hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Polisin çalışmasında çalıntı 4 araç, 19 motosiklet ile çok sayıda elektronik ve muhtelif çalıntı malzeme ele geçirildi.

Gaziantep’te narkotik ekiplerinin son bir haftada yaptığı operasyonda gözaltına alınan 55 şüpheliden 21’i tutuklandı.

Gaziantep polisi uyuşturucu mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşaması, uyuşturucu bulunan ortamlardan korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve ticareti yapan sokak satıcılarına (torbacılara) yönelik olarak narkotik ekipleri tarafından son 1 hafta içerisinde yapılan başarılı operasyon ve çalışmalarda gözaltına alınan 55 şüpheli şahıstan 21’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı, 10 şahıs hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon ve çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini duyurdu. Emniyetin operasyonları ve çalışmaları vatandaşları da memnun ediyor. Vatandaşlar, “Emniyetimiz çok iyi çalışıyor. Bu şekilde kendimizi daha güvende hissediyoruz. Kendilerine güveniyoruz” ifadelerini kullandılar. 

Gaziantep’te 106 faili meçhul olay aydınlatıldı

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...