Gaziantepspor etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Gaziantepspor’un efsane amigosu hayatını kaybetti

11 Ocak 2023
Gaziantepspor'un efsane amigosu Şükrü hayatını kaybetti. Bir süredir rahtsızlığı nedeniyle tedavi gören amigo Şükrü, hayata gözlerini yumdu. Efsane amigonun cenazesi Türktepe Camii'inde kılınacak ikindi namazına müteakip toprağa verilecek. ..
Spor

Engelsiz Gaziantepspor ilk maçına çıkıyor

25 Kasım 2022
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci liginde mücadele eden Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı , bugün saat 15.00 te Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonunda Van Beden..
Spor

Başkan Şahin Engelsiz Gaziantepspor Maçını İzledi

11 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin başarılı takımlarından Engelsiz Gaziantepspor’un Muş Engelliler Basketbol Takımı’yla yaptığı maçı izledi.“Engelsiz Gaziantep” için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi,..
Spor

Gaziantepspor’u ilgilendiren flaş karar!

26 Ocak 2022
Celal Doğan tesislerinin imara açılması kararına karşı mahkeme yürütmeyi durdurma kararını verdi.Büyükşehir belediye meclisinin Gaziantep spor Celal Doğan tesislerinin imara açılması ile ilgili aldığı kararı mahkemeye taşıyan Belediye m..
Spor

Gaziantepspor kongresini iptal ettiren o avukat konuştu

1 Temmuz 2021
Gaziantepspor kongresini iptal ettiren o avukat konuştuGaziantepspor’un 2017 yılında yaptığı Genel Kurulu’nun iptali için davayı açan avukat Yasin Altın çok önemli açıklamalarda bulundu.Kongreyi iptal ettiren Yasin Altın, Genel Kuru..
Spor

Gaziantepspor için CAS’a başvuruldu

28 Haziran 2021
Gaziantepspor için CAS'a başvuruldu1.Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından Mutlu Özpineci sonrasındaki başkan ve yöneticiler geçersiz sayılırken Özpineci ise UEFA ve CAS mahkemesine başvuru yapıyor.Gaziantepspor eski başkanlarından Mutl..
Spor

Gaziantepspor’la ilgili şok gelişme!! Gaziantepspor yeniden mi doğuyor?’

24 Haziran 2021
Gaziantepspor’la ilgili şok gelişme!! Gaziantepspor yeniden mi doğuyor?’Gaziantepspor kongre üyesi Erhan Deniz Güngen’in 4 yıl önce ‘üyelerin usulsüz şekilde silindiği’ gerekçesi ile açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme, 2017 sonrası kongrel..
Spor

Gaziantepspor’dan vazgeçmiyorlar

4 Haziran 2021
Gaziantepspor’dan vazgeçmiyorlar Kötü yönetim nedeniyle borç batağına sürüklenen ve kapısına kilit vurulan Gaziantepspor’dan vazgeçilmiyor . Dün  de yüzl..
Gündem

Gaziantepspor’un elektrik borcuna kefil olan hocaya şok ceza!

22 Mayıs 2021
Gaziantepspor’a ait Celal Doğan Tesisleri’nin elektrik borcuna kefil olan BAL Ligi hocası Burak Şar’a 10 gün içerisinde Cumhuriyet Savcılığına gitmemesi halinde yakalama kararı çıkarılacak...
Spor

Gaziantepspor hikayesi Vodafone TV’de

25 Nisan 2021
Gaziantepspor hikayesi Vodafone TV’deVodafone TV, futbolsever kullanıcıları için sunduğu “Anadolu’nun Futbol Efsaneleri” belgesel serisine yeni bölümlerle devam edecek. Karabükspor, Giresunspor, Mersin İdman Yurdu, Sivasspor, Gazianteps..
Spor

Gaziantepspor’un eski yıldızı Tabata şimdi nerede?

24 Şubat 2021
Gaziantepspor'un eski yıldızı Tabata şimdi nerede? Gaziantepsporda bir sezon forma giyen ve unutulmaz futbolcular arasına girmeyi başaran eski yıldızı Rodrigo Tabata, Suudi Arabistan'da Al-Sadd'ta forma giyiyor. K..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...