• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu sezonu kapattı

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu sezonu kapattı

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu sezonu kapattı
01 Mayıs 2021 21:07 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu sezonu kapattı

Gaziantep Futbol Kulübü orta sahadaki başarılı ismi Vetrih’in sezonu kapattığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Amedej Vetrih, Ankaragücü ile oynanan karşılaşmanın 14. dakikasında rakibinin sert müdahalesinin ardından bir süre oyuna devam etmeyi denemiş ancak ağrılarının artmasından dolayı oyuna devam edememişti. Futbolcumuz Amedej Vetrih’e sağlık ekibimiz tarafından yapılan detaylı tetkiklerin ardından, darbeye bağlı kalçasında rotasyona bağlı yaralanma tespit edilmiştir. Amedej Vetrih, sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız ve sezonu kapattı” bilgisi verildi.

Öte yandan Gaziantep Futbol Kulübü Sivas maçı hazırlıklarına da devam etti. Profesyonel Futbol Takımı, Sivasspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Teknik Direktör Sa Pinto yönetiminde saat 17:00’de gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Ankaragücü karşısında forma giyen futbolcular, yenileme çalışması yaparken diğer futbolcular ise Isınma ve 5’e 2 pas çalışmalarının ardından gerçekleştirilen çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Süper Lig’in 39. haftasında oynanacak Gaziantep FK – Sivasspor maçında hakem Mustafa Öğretmenoğlu görev alacak.

Süper Lig’in 39. haftasında 3 Mayıs Pazartesi günü Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda saat 20.30’da oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü ile DG Sivasspor maçının hakemleri açıklandı. TFF’nin resmi sitesinden yapılan duyuruya göre, Gaziantep FK ile Sivasspor karşılaşmasında Antalya bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Caner Ak olacak.

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...