• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep FK’da Pinto ilk kez antremana çıktı

Gaziantep FK’da Pinto ilk kez antremana çıktı

Gaziantep FK’da Pinto ilk kez antremana çıktı
22 Ocak 2021 19:52 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Futbol kulübünde yeni teknik direktör Ricardo sa Pinto, ilk defa antremana çıktı.

Profesyonel Futbol Takımı, Süper Lig’in 21. haftasında karşılaşacağı Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto’nun ilk kez katıldığı antrenman, 17:30’da başlarken yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, çift kale maçla son buldu.

Antrenmana tedavileri devam eden Kevin Mirallas ve Kana Bıyık katılmazken, antrenmanı yöneticiler Cevdet Akınal, Müslüm Özmen, Cihan Koçer ve Yusuf Demsoy da yerinde takip etti.

Takım bugün gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Hafta içi Gaziantep FK ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik adam Ricardo Sa Pinto, Pazar günü oynayacakları Hatayspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Sağlık kontrolünden geçen başarılı teknik adam takımının ilk antrenmanına katıldı.

Süper Lig’in 21. haftasında evinde konuk edeceği Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar 3 puana odaklandı. Yeni teknik adam Ricardo Sa Pinto oyuncularıyla toplantı yaptı. Sezonu en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Portekizli teknik adam, bu hafta oynayacakları Hatayspor maçıyla lige güzel başlamak istiyor.

Kendi evinde Atakaş Hatayspor ile oynayacak olan kırmızı siyahlılar son çalışmalarını bugün yapacak. Gaziantep FK, son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye geçecek. Zorlu maç öncesi kırmızı siyahlı takımda 3 eksik bulunuyor. Kart cezalı papy ve sakatlığı devam eden kana Biyik bu maçta forma giyemeyecek. Yıldız oyuncu Mirallas’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...