Gaziantep FK’da Maxim gidiyor mu?

Gaziantep FK’da Maxim gidiyor mu?
17 Mayıs 2021 22:11 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep FK’da Maxim gidiyor mu?

Gaziantep Futbol Kulübünde Alexandru Maxim’in kentten ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Gride bıraktığımız sezonda attığı goller ve oynadığı futbolla adından söz ettiren Maxim’e Beşiktaş da dahil birçok futbol kulübünün talip olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Sumudica tarafından Gaziantep’e getirilen başarılı oyuncunun Romen teknik adamın gitmesi sonrasında sorunlar yaşadığı belirtildi. Gaziantep’te mutlu olmadığı öne sürülen Maxim’im gitme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Orta sahada oynamasına rağmen attığı gollerle takımına puanlar kazandıran başarılı oyuncunun gitmeyi kafasına koyduğu dile getirildi.

Sumucida ile çok başarılı olan Maxim, hocanın ayrılmasının ardından kötü bir performans sergilemesi ve son haftalarda yeniden toparlanması ise gitme ihtimalini güçlendiriyor.

ALEXANDRU MAXIM KİMDİR?

Alexandru Iulian Maxim 8 Tem 1990 yılında Romanya’nın Piatra Neamţ şehrinde dünyaya geldi.

Futbola ülkesinin takımlardan Ardealul’un altyapısında başlayan ve kariyerinde 235 resmi müsabakaya çıkan Maxim, bu maçlarda 31 gol kaydetti.

Asıl mevkisi ofansif orta saha olan Maxim sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Kariyerinde ülkesi dışında birçok kulüpte oynayan Maxim, 2009 yılında İspanya’ya transfer oldu ve çoğunlukla alt liglerde olmak üzere burada 3 yıl forma giydi.

Ardından ülkesine dönen Maxim burada göstermiş olduğu performansla 1.5 milyon euro karşılığında Almanya’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’a katıldı. 2017 yılında ise 3 milyon euro bonservisle Mainz’a transfer oldu. Daha sonra da Gaziantep’e gelen başarılı oyuncu burada da çok gol atan orta saha oyuncusu olma özelliğini sürdürdü.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...