• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep FK Erol Bulut ile sözleşme imzaladı

Gaziantep FK Erol Bulut ile sözleşme imzaladı

Gaziantep FK Erol Bulut ile sözleşme imzaladı
20 Mayıs 2021 19:29 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep FK Erol Bulut ile sözleşme imzaladı

Gaziantep Futbol Kulübü, Sa Pinto’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Erol Bulut ile sözleşme imzaladı. 46 yaşındaki teknik adam 3 yıllığına anlaştı.

46 yaşındaki teknik direktör Erol Bulut, Başkan Vekili Cevdet Akınal ile yöneticiler Cihan Koçer, Erhan Özmen ve Ahmet Fikret Kileci’nin de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeyi imzaladı. Bir süredir teknika dam arayışlarına devam eden Gaziantep FK, dün Fenerbahçe eski teknik direktörü Erol Bulut’u Gaziantep’e getirmişti. Tesisleri gezen ve yönetimle görüşmeler yapan Gaziantep FK’da aradaki pürüzler giderildi ve başarılı teknik adam 3 yıllık sözleşme töreninde imza attı. İmza töreninin ardından Gaziantep FK forması giyen Erol Bulut, başarılı olacağına inandığını söyledi.

Futbolculuk hayatına Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımında başlayan Bulut, daha sonra Fenerbahçe, Trabzonspor, Adanaspor, Panionios, Bursaspor, 1860 München, Olimpiakos, Metalurh Donetsk, Olympiakos Volou, OFI Crete ve Veroia takımlarında forma giydi.

Erol Bulut, 2012 yılında teknik heyet görevine başlamış ve Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve İstanbul Başakşehir’de yardımcı antrenörlük yapmıştır. Teknik direktörlük kariyerine Yeni Malatyaspor’da başlayan Bulut, daha sonra Alanyaspor’un teknik direktörlüğüne geçmiştir.

5 Ağustos 2020 tarihinde futbolcuyken formasını giydiği Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile anlaştığı duyurulmuştur. 25 Mart 2021’de karşılıklı anlaşarak Fenerbahçe’deki görevine son verildi. Futsal da oynamış olan Bulut, Türk millî takımını Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmiştir. Son olarak da Gaziantep FK ile anlaştı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...