• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep emniyeti suçlulara göz açtırmıyor! 52 kişi yakalandı

Gaziantep emniyeti suçlulara göz açtırmıyor! 52 kişi yakalandı

Gaziantep emniyeti suçlulara göz açtırmıyor! 52 kişi yakalandı
10 Mayıs 2021 10:14 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri suça ve suçluya göz açtırmıyor. Yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 52 kişi yakalandı.

Gaziantep emniyeti suçlulara göz açtırmıyor! 52 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kişiyi yakaladı. Uyuşturucu, hırsızlık ve diğer suçlara yönelik çalışmalara devam eden emniyet güçleri yine başarılı operasyonlara imza attı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 56 kişi yakalandı. Emniyet, “günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 56 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 3 şahıs tutuklanmış, 2 şahıs adli kontrol almıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 52 şahıs yakalanmıştır” açıklaması yaptı.

Hırsızlık operasyonlarına da devam eden emniyet, il genelinde hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 18 şüpheli şahsa işlem yaptı, 11 faili meçhul olay aydınlattı, 1 şahıs tutuklandı, 1 şahıs adli kontrol aldı.  Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 11 şahsa kabahatlerden işlem yapıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda bin 350 gram uyuşturucu madde, bir hassas terazi, 550 paket gümrük kaçağı sigara, ruhsatsız 6 tabanca, 2 tüfek, 2 kurusıkı tabanca, çalıntı 1 motosiklet, 1 elektrikli bisiklet ile çok sayıda elektronik ve muhtelif çalıntı malzeme, 46 kesici alet ele geçirildi.  

Korona virüs yasakları kapsamında denetimlerine de devam eden emniyet şu açıklamaları yaptı:

“09 Mayıs günü sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 317, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden  15 şahsa idari yaptırım uygulandı, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 388 şahıs ise ikaz edildi. Ayrıca 285 işyeri denetlendi”

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonlarla suçlulara göz açtırmıyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...