• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep Basketbol Fenerbahçe’yi devirdi: 97-102

Gaziantep Basketbol Fenerbahçe’yi devirdi: 97-102

Gaziantep Basketbol Fenerbahçe’yi devirdi: 97-102
31 Ocak 2021 15:25 Kaynak : HABER MERKEZİ

Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 102-97’lik sonuçla devirdi.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan kırmızı siyahlılar, ilk periyotta rakip potaya 28 sayı bırakarak, bu sezonki en iyi ilk periyot performansını sergiledi. İlk yarıyı da 52-37’lik skorla 15 sayı üstün tamamlayan Gaziantep Basketbol sahadan da 102-97 galip ayrılarak büyük bir sürprize imza atarak rakibini devirdi.

Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı oyuncusu Marko Tomas ile Lemar sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Marko’ya maç öncesinde Fenerbahçe Kulübü tarafından portresinin yer aldığı tablo hediye edildi. Thomas 2010-2012 yılları arasında sarı lacivertli formayı giymiş ve şampiyonluk yaşamıştı. Bursa ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Lemar da bu maçta görev almadı.

Gaziantep Basketbol takımı uzatmalara giden karşılaşma ile birlikte ilk de fa 100 sayı barajını da aştı. Takımda Simpson 22, Heyes ise 20 sayı atma başarısı gösterdi.

Rashard Kelly de 17 sayı, 7 ribaunt ve 3 asist ile galibiyetle önemli rol oynadı. Gaziantep Basketbol bu galibiyetle Play off mücadelesinde de önemli bir adım attı. Temsilcimiz üst üste ikinci galibiyetini alarak bir seri yakaladı. Karşılaşma sonrasında basketbolcular ve baş antrenör Markoviç büyük sevin yaşadı.

Karşılaşmanın son periyodunda Jatteh ve Can Uğur Öğüt 5 faulle oyun dışında kaldı.

Heyes de 12 faul atışının tamamını sayı yaparak yüzde 100 serbest atış yüzdesi ile oynadı. Karşılaşma sonunda Gaziantep Basketbol güçlü rakibini devirdi.

Empera Halı Gaziantep Basketbol 6 Şubat Cumartesi günü Karataş Kapalı Spor Salonu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak. Kırmızı siyahlılarda hedef, bu maçı da alarak galibiyet serisine devam ettirmek istiyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...