Zafer Partisi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Afiş krizine Zafer Parti’sinden sert tepki

12 Şubat 2024
Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk, partisinin seçim afişlerinin kimliği belirsiz kişilerce çalındığını belirterek, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Pamuk, Büyükşehir Belediye ..
Politika

Zafer Partisi’inden Mehmet Pamuk Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Oldu

21 Ocak 2024
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının iş insanı Mehmet Pamuk olduğunu, seçimde başarı sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin Gaziantep Büyükş..
Politika

Zafer Partili Mehmet Pamuk’tan provokasyon uyarısı

10 Ocak 2024
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi ülkede yaşanan siyasi kutuplaşmaya dikkat çekerek, "Siyasette rekabet, düşmanlaşma ve öfkeye dönüşüyor. Gün birlik olma günüdür. Gelin sadece si..
Gündem

Zafer Partili Pamuk’tan BDDK’ya “katmerli maaş” tepkisi

5 Aralık 2023
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, BDDK’daki yönetim kadrosu, kurul başkanı ve üyeleri, başkan yardımcısı, başkanlık müşaviri, daire başkanı ve müdürler ile uzman, murakıp, murakıp yardımcısı gibi unvanlı meslek personeline ..
Gündem

Filistin Bayrağı Kaleden Kaldırıldı

24 Ekim 2023
Pamuk'un bayrak tepkisi ses getirdi Filisitin bayrağı indirildi, Türk bayrağı asıldıİsrail'in Filistin'e olan saldırısını kınama gerekçesiyle Gaziantep’in sembollerinden olan tarihi Gaziantep Kalesi’ne devasa büyüklükte Filistin bayrağ..
Gündem

Zafer’den Önemli 30 Ağustos Mesajları

30 Ağustos 2023
30Ağustos Zafer Bayramını Kutlamalarını Katılan Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet PAMUK, İl Bşk Aykut CANGÖZ, Şehitkamil İlçe Bşk İbrahim AVCI, Şahinbey İlçe Bşk Emre DALKILIÇ, Gençlik kolları Bşk Mehmet SOLAK ve Parti yönetimle..
Gündem

Zafer Partili Pamuk: Fıstık üreticisi sahipsiz!

7 Ağustos 2023
"Yeşil Altın" olarak adlandırılan Antep fıstığı hasadı başlarken, fıstık üreticileri, ürün satış fiyatlarının tüccarın insafına bırakılması ve spekülasyoncu stokçulardan şikayetçi. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Antep fıstığı ür..
Politika

Zafer partisi’inden Gelecek Partisi’ne Cevap

25 Temmuz 2023
Aziz Türk Milleti,Gelecek Partisi tarafından, 24 Temmuz 2023’te, bir bildiri yayınlanmıştır. Bu bildiride, Zafer Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında, 24 Mayıs 2023’te imzalanan protokol hedef alınarak, çeşitli ithamlarda bulun..
Politika

22 Temmuz 2023
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında 28 Mayıs seçimleri öncesi yapıldığı belirtilen 'gizli protokol' ile ilgili olarak, "Atatürk düşmanı bazı siyasi par..
Kültür Sanat

PAMUK:Gastronomi Festivalinin Kime Faydası Var

20 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı ‘Gastronimi festivali’ne bir tepki de Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı ve kurucu il başkanı Mehmet Pamuk’tan geldi.Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyü..
Politika

SEÇİM SİSTEMİ DEĞİŞMELİ

21 Haziran 2023
KAPİTALİZM ve NEO LİBERAL OY TUZAĞI BOZULMALIZafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, mevcut seçim sisteminin seçmenlerin tercihini adil olarak parlamentoya yansıtmadığını söyledi. ..
Politika

Pamuk’tan basına teşekkür

4 Haziran 2023
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, seçim döneminde halkın doğru bilgilendirilmesi için fedakarca görev yapan basın mensuplarına teşekkür etti.Zafer Partili Mehmet Pamuk yayın..
Politika

Pamuk: Zafer Partisi olarak büyük rol üstlendik

24 Mayıs 2023
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararının, Türk siyasetinde önemli bir dönüm noktası ol..
Politika

Ümit Özdağ ikinci Tur Kararını Verdi

24 Mayıs 2023
Ümit Özdağ: İkinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldıkMillet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Ümit Özdağ, ikinci turda Kılıçdaroğlu'nu de..
Politika

Partimize Verilen Oylar Boşa Gitmedi

21 Mayıs 2023
Pamuk: 28 Mayıs'ın anahtarı Zafer Partisi'ndeZafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi'nin anahtarının Zafer Partisi'nde olduğu..
Politika

Seçimin Kaderini Türk Milliyetçileri Belirleyecek

16 Mayıs 2023
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisinin ilk girdiği seçimlerden beklediği sonucu alamadığını ancak seçimlerin kaderini, Türk Milliyetçilerinin belirleyeceğini söyledi. “14 Mayıs 2023 tarihinde..
Politika

Mehmet Pamuk oyunu kullandı

14 Mayıs 2023
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, Şehitkamil ilçesindeki Aslı Alevli İlkokulu'nda 1001 numaralı sandıkta, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Eşi Süreyya, çocukları Anıl, Dem..
Politika

Bilgiç’e Nizip’te Yoğun İlgi

11 Mayıs 2023
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e Nizip’te Nizipli seçmenler yoğun ilgi göstererek destek sözü verdiler. Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, 14 Mayıs 2023 tarihinde yap..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...