üniversite etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

HKÜ Rüzgarı Hollanda’da Uluslararası Film Festivali’nde Esti!

28 Mart 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te yaşananlara dair hazırladıkları fotoğraf ve multimedya çalışmalarını, Hollanda’nın Lahey kentinde, dünyanın en önemli fo..
Eğitim

Yatırımın Şifreleri HKÜ’de Masaya Yatırıldı

3 Mart 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HKÜ-SEM) ve Genç Finansçılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “İslam Memiş Yatırımın Şifrelerini Veriyor” adlı programda; Finans Analisti İslam Memiş; ekonomi ..
Eğitim

HKÜ’de 6 Şubat Depremleri Anma Programı Gerçekleştirildi

7 Şubat 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi’de gerçekleştirilen anma programı, depremde vefat eden öğrenciler, mezunlar ve vatandaşların anısına Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ..
Eğitim

HKÜ’de TÜBİTAK Destekleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

6 Şubat 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen programları tanıtma ve bilimsel ve teknolojik alanlardaki projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak amacı..
Gündem

Şahinbey Belediyesi’nden Öğrencilere Destek Bitmiyor

12 Ocak 2024
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini yükseltmek için deneme sınavları yapıyor. Liselere ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav set..
Eğitim

GÜDKAF’24 Kariyer Fuarı’nda HKÜ Rüzgarı!

6 Ocak 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) paydaş üniversite, Kalyon Holding’in ana sponsor olduğu; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF'24), "Yetenek Her Yerde" teması ile k..
Eğitim

HKÜ’de “Filistin Meselesi” Paneli Gerçekleştirildi

10 Kasım 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) tarafından, İsrail’in Filistin’e yönelik yapmakta olduğu insanlık dışı saldırılara ve zulme dikkat çekmek, Filistin’e nasıl destek olunması gerektiğini ta..
Eğitim

Cumhuriyetin 100. Yılında Girişimci Kadınlar HKÜ’de Başarı Hikayelerini Anlattı

28 Ekim 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, kadın girişimcilerin ailelerinin desteği ile ulaştıkları başarı hikayelerinin ele alındığ..
Eğitim

HKÜ’de TÜSEB Rüzgârı Esti

12 Ekim 2023
asan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü/Anabilim Dalı tarafından, sağlık ve hemşirelik alanında Ar-Ge projeleri hazırlama motivasyonunu artırma, teşvik etme ve projeleri destekleyen kuruluşları tanıtma ..
Eğitim

GİBTÜ en çok tercih edilen üniversiteler arasında

22 Ağustos 2023
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçlarına göre programları yüzde 98,39 doluluk oranına ulaşarak en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldı. 2023 YKS yer..
Eğitim

Rektör Güner Dağlı: Yaşamak istediğiniz hayata odaklanın

15 Haziran 2023
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI MESAJI SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI “EĞİTİM HAYATINIZ BOYUNCA EDİNDİĞİNİZ BİLGİ VE BİRİKİMLERİ, HEYECANA VE STRESE KAPILMADAN SINAVA YANSITIN, YAPMAK İSTEDİĞİNİZ MESLEĞE VE YAŞAMAK İSTEDİ..
Eğitim

HKÜ, SCImago Sıralamasında 29 Basamak Yükseldi!

31 Mart 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), saygın uluslararası üniversite sıralama indekslerinden birisi olan ve üniversiteleri üç ana gösterge üzerinden değerlendiren SCImago tarafından açıklanan sonuçlara göre; 2023 Türkiye sıralamasında 29 basam..
Eğitim

Bilal Erdoğan Öğrencilerle Buluştu

5 Kasım 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, kentteki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.Bir dizi programa katılmak için Gaziantep’e gelen Dünya Etno..
Eğitim

Türkiye’nin İlk Keşif Kampüsü Gaziantep’te Açıldı

23 Ekim 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bilim merkezlerindeki deney düzenekleri üzerinden eğitim vererek, bunu atölye eğitimiyle harmanlayıp kendine özgü bir eğitim modeli sunan “Fatma Rezzan – Mehmet Ragıp Güzel..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediyesi’nden Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Eğitim Desteği

21 Eylül 2022
Bugüne kadar yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projeler ve ilçeye kazandırdığı eğitim merkezleri ile ilçenin eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkmasına büyük katkı sunun Oğuzeli Belediyesi, ilçede ikamet eden ve Türkiye’de devlet üniver..
Eğitim

SANKO Üniversitesi Akademisyenleri Aday Öğrencilerle Buluştu.

6 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde" konulu kariyer günü kapsamında, Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde adaylarla bir araya geldi.Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı..
Eğitim

SANKO Üniversitesi Oğuzeli’nde Kariyer Günü Düzenliyor

4 Nisan 2022
SANKO ÜNİVERSİTESİ OĞUZELİ’NDE KARİYER GÜNÜ DÜZENLİYORSANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” konulu kariyer günü kapsamında Oğuzeli’nde eğitimciler ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geliyor. ..
Eğitim

Konukoğlu Kariyer Fuarı’nda öğrencilerle buluştu

11 Mart 2022
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, üniversite eğitimi ve öğretim üyelerinin öğrencinin ufkunu açtığını, ancak bu ufkun içini doldurmanın öğrencilerin tasarrufunda olduğunu söyledi.Konukoğlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kayna..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...