teknoloji etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları’na İki Birincilik

30 Nisan 2024
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversi..
Eğitim

Rektör Demir: “Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!”

17 Mayıs 2023
 “Teknolojinin Verimli Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı ve Çözüm Önerileri” GİBTÜ’de ele alındıRektör Demir: “Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!”Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü ..
Eğitim

TEKNOFEST 2023’te En Çevreci Projeler Ödüllendirildi

3 Mayıs 2023
SANKO YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ÇEVRE VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDUTEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışmasında “Lise” ve “Üniver..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir ‘in Desteklediği Takımlar  TEKNOFEST’te 10 Ödül  Kazandı 

5 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin malzeme ve mentorluk desteği verdiği takımlar, TEKNOFEST 2022’den 10 derece alarak döndü. Birinci olan En-Gel, Akıncılar ve Alaca Maker ödüllerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.T..
Teknoloji

SANKO Okulları’ndan TEKNOFEST’te Gururlandıran Birincilik

5 Eylül 2022
SANKO Okulları Fen Bilimleri Öğretmeni Fatih Mehmet Günaydın’ın geliştirdiği “Pektin Bazlı Hidrojeller ile Tekstil Atık Sularının Arıtımı” projesiyle dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te Türkiye birinciliği ..
Teknoloji

Şehitkamil’de 110 Km Yolu 4 TL’ye Giden Araba Üretildi  

20 Temmuz 2022
Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Bilim Şehitkamil’de yetişen lise öğrencileri, 2 elektrikli araç ürettiler. 110 kilometre yolu 4 TL’ye giden arabalar, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nd..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Ankara’da Başarılı Projeleri Anlattı

21 Haziran 2022
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve TBB iş birliğinde yapılacak “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğin..
Eğitim

Teknolojik Gelişmelerin Psikolojik Etkileri HKÜ’de Tartışıldı

15 Nisan 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Multidisipliner Yaklaşımlar” etkinliğinin üçüncüsü; Psikoteknoloji - İnsan Makine Etkileşimi" teması altında yapılan pane..
Sağlık

SANKO Hastanesi Yeni Teknolojilerle Hizmete Devam ediyor

11 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniği’nde EBUS (Endebronşial Ultrasonik Bronkoskopi) cihazı ile kullanılmaya başlandı.Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Elbeyli, EBUS cihazı ile akc..
Teknoloji

Çocuklara teknoloji uyarısı

30 Kasım 2021
Dijital Yaşam ve Dijital Ebeveynlik Rehberi Orhan Toker, “İnternette her gün yarım milyondan fazla kötü niyetli kişi çevrim içi oluyor. Artık çocuklarımız hiç olmadığı kadar internetle iç içeler ve bu ortamda zararlı birçok uygulamayla karş..
Teknoloji

HKÜ’den büyük teknoloji hamlesi

27 Haziran 2021
HKÜ’den büyük teknoloji hamlesi Teknoloji, inovasyon ve Ar-Ge faaliyetleri ile çıtayı üst sıralara yükselten Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kalyon Garaj Prototipleme ve Girişimcilik Merkezi,..
Ekonomi

Tarım akıllı teknolojiyle kabuk değiştiriyor

17 Haziran 2021
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, tarımda teknoloji odaklı büyük bir kabuk değişimi yaşandığını belirterek; üretim, pazarlama ve satış alanında yaşanan bu h..
Teknoloji

Anneler en çok teknolojik ürün istiyor

2 Mayıs 2021
MediaMarkt, bu Anneler Günü’nde hediye alacaklar için rehber nit..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde teknoloji ve bağımlılık konferansı

23 Nisan 2021
SANKO Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Uzman Klinik Psikolog Işıl Afat, bağımlılığın vücutta özellikle de beyinde kalıcı biyolojik değişikliklere neden olduğunu söyledi. SANKO Üni..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...