Mehmet Erdoğan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Erdoğan: Vatandaşlarımızın mağduriyetini engelliyoruz

28 Ocak 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret Enerji Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 640 sayılı Ka..
Gündem

‘Ülkemizin değerine değer kattığı bir yıl oldu’

30 Aralık 2022
2023 Yılında Muhteşem İnsan Potansiyelimiz, Yeraltı ve Yerüstü Kaynaklarımızla Büyük ve Güçlü TÜRKİYE…! TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN; “AK Pa..
Gündem

Mehmet Erdoğan: Emsalsiz bir direniş örneği

23 Aralık 2022
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, 25 Aralık Gaziantep'in Kuruluşu’nun 101. yılı nedeniyle yayınladığı mesajda; Milletvekili Erdoğan; Bu kaçıncı kursundur, bu kaçıncı bismillahbu kaçıncı ölüdür? Bir türkü söylenir sipеrlеrde hе..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek Güven Tazeledi

22 Kasım 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu toplantısında Müteşebbis Heyet Seçimleri yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Cengiz Şimşek yeniden Gaziantep OSB başkanı seçildi. Şehitkamil Kültür Merkezi'ndeki genel..
Eğitim

Elif Kaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi Törenle Açıldı

21 Kasım 2022
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası çerçevesinde Kaplan Kardeşler tarafından inşa ettirilen 24 derslikli Elif Kaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle açıldı.Hayırsever Kaplan..
Gündem

Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Anne Acısı

14 Ağustos 2022
Geçirdiği rahatsızlık soncu vefat eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın annesi merhume Zeynep Erdoğan için Besni’de cenaze töreni düzenlendi. Siyaset, iş ve ekonomi dünyasının önde gelenlerinin yanı sıra aile yakınlarının d..
Gündem

Milletvekili Mehmet Erdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

7 Ocak 2022
Ak Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında;Milletvekili Mehmet ERDOĞAN; Toplumun haber alma..
Politika

Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın 2021 yılı değerlendirmesi

1 Ocak 2022
Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, 2021 yılı ile ilgili değerlendirmede bulundu.Mehmet Erdoğan, 'Tamamlanmış olan 2021 Yılı Gaziantep’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümüydü.Bu kutlu 100. yılda Gaziante..
Politika

Milletvekili Erdoğan Mecliste “Bağımsız Enerji Güçlü Türkiye” Vurgusu Yaptı

7 Aralık 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan; TBMM Genel Kurulunda 2022 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifinin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bütçesi üzerine AK PARTİ Grubu adına yapmış olduğu konuşmada; Aralık Ayı’nın Gaziantep'imiz ..
Politika

Milletvekili Mehmet Erdoğan MÜSİAD başkan ve üyeleri ile buluştu

29 Kasım 2021
Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MÜSİAD’ ın kadim Başkanları, Ali Kılçık, Mehmet Çelenk, İl..
Politika

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a  anlamlı hediye

23 Ekim 2021
Ülkemizdeki görev süresini tamamlayan Moğolistan, Türkiye Büyükelçisi Bold Ravdan Türkiye’den ayrılmadan önce Türkiye-Moğolistan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı, Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN’ a teşekkür mektubunu ve CENGİ..
Politika

Milletvekili Erdoğan İslahiye’ de sorunları dinledi

28 Eylül 2021
Milletvekili Erdoğan İslahiye’ de sorunları dinlediAK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İslahiye’de hemşerilerimizin iş yerlerine ve evlerine konuk oldu. Gelen talep ve önerileri not alarak istek ve sorunların takipçisi olaca..
Politika

Erdoğan Yavuzeli’nde müjde verdi

27 Eylül 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yavuzeli İlçesinde Merziman Sulama Kanalında incelemelerde bulundu.Yavuzeli’nde 9 bin dekarlık ekilebilir araziyi su ile buluşturacak 32 km. uzunluğunda ve 5 ayrı hattan oluşan merziman su..
Politika

Milletvekili Erdoğan MÜSİAD’ın kadim başkanları ile bir araya geldi       

22 Eylül 2021
Milletvekili Erdoğan MÜSİAD’ın kadim başkanları ile bir araya geldiAk Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddi..
Politika

Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan müjdeyi verdi

26 Ağustos 2021
Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan müjdeyi verdiAK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Tarihi Yakacık Camisinin restorasyon çalışmalarının ve sürecin nihayete erdiğini 2 Eylül 2021 tarihinde ihalesinin yapılacağının müjdesini..
Gündem

Mehmet Erdoğan esnafın sorunlarını dinledi

24 Ağustos 2021
Mehmet Erdoğan esnafın sorunlarını dinlediAK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey’deki pazarcı esnafını ve işyerlerini ziyaret ederek istek ve dileklerini dinledi. İşyeri sahipleri ve vatandaşlar ile hasbihal edip, hayı..
Politika

Mehmet Erdoğan TBMM’de Gaziantep’i örnek gösterdi

7 Temmuz 2021
Mehmet Erdoğan TBMM’de Gaziantep’i örnek gösterdiAK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulun’da yaptığı konuşmada Gaziantep’i örnek gösterdi.Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞ..
Gündem

Erdoğan: İstiklal mücadelesinin meşalesinin yakıldığı gündür

18 Mayıs 2021
Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, “İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs, aziz milletimizle istiklal mücadelesinin meşalesinin yakıldığı gündür” dedi. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...