konut etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Endeksa Açıkladı: Kira Artışı Hız Kesti

17 Ocak 2024
Aralık Ayında Kira Artışı Hız Kesti, Bazı Bölgelerde Düşüşler Var Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sağlayan End..
Yerel Yönetimler

Bakan Göktaş, Yetim Ailelerinin Yanındayız

7 Kasım 2023
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan yetim aileler için yapılan evleri gezerek incelemelerde bulundu.Bir dizi program ve açılış törenine katılmak için Gaziantep'e gelen Aile v..
Yerel Yönetimler

Güneyşehir 2. Etap’taki 1000 Konutun Kuraları Çekildi

2 Ekim 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gazi Konut'un Güneyşehir 2. Etaptaki 1000 konutunun kuraları çekildi.Gaziantep'in konut ihtiyacını karşılamak için devreye alınan 14 Bin Konut Projesi çerçevesinde Güneyş..
Gündem

İMO, deprem sonrası sürece yön veriyor

30 Ağustos 2023
İMO Şube Başkanı Güçyetmez bir kez daha uyardı:“Geç kalıyoruz!”Yöneticilere çağrıda bulunmaya devam eden İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, “Ağır hasarlı binalar güvenli ve kontrollü şekilde yıkılmalı. Orta hasarlı binalar..
Gündem

TOKİ Mağdurları Haklarını İstiyor

14 Ağustos 2023
4 yıldır konutları teslim edilmeyen TOKİ mağdurları haklarını istiyor TOKİ'nin 2019 yılında başlattığı "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nurdağı’nda Afet Konutlarının Temelini Attı

31 Mart 2023
ERDOĞAN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARI VE EKİPLERİNE TEŞEKKÜRCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep – Kilis Afet Konutları Temel Atma Töreni için Nurdağı’na geldi. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde çalışan belediye başk..
Yerel Yönetimler

Nizip’te Yeni Konutlar İçin İlk Kazma Vuruldu

10 Mart 2023
Nizip'te yeni konutlar için ilk kazma vuruldu Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, zemin etüd çalışmaları tamamlanan alanda “TOKİ eliyle Nizip’te yapılacak olan 921 konut için ilk kazmanın vurulduğunu bildirdi. Fıstık Kent Yaşam alan..
Ekonomi

Bankalar konut kredilerinde musluğu kesti!

5 Aralık 2022
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, son dönemlerde vatandaşa konut kredisi vermeyen veya konut bedelinin ancak 10’da 1’ini vereceğini belirten devlet bankalarının kredilerinde dönen alicengiz oyunlarıyla ilgili çarpıcı aç..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Ve EYT Mesajı

29 Eylül 2022
Erdoğan, "Son asgari ücret rakamını aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımızla bu konuda görüşmeler yapacağız. Yeni bir adımı yıl sonu itibarıyla atacağız. 2023'e güçlü bir şekilde gireceğiz. Rakam konusunda endişe etmeyin. Hiç şüphe..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin, Kuzeyşehir Ve Güneyşehir’de Yürütülen Gazikonut Çalışmalarını İnceledi İ

15 Ağustos 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazikonut çalışmalarını inceleme sonrası “Tek amacımız ev sayısını çoğaltarak orta gelir ve alt gelir grubunun daha kolay ev almasını sağlamak” dedi.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şa..
Gündem

Akıl Almaz Fırsatçılığa Çözüm Bulunmalı

13 Mayıs 2022
Hükümet konut kredilerinde paket açıkladı. Faiz oranı 0,99 olarak belirledi. Fakat her nedense sosyal medyada baktığımız görsellerde ve haberlerde konut fiyatlarının akıl almaz bir şekilde 1 saat içinde fiyatların yükseltilme..
Yerel Yönetimler

Kuralar Güneyşehir için çekildi

22 Ocak 2022
  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından projelendirilen 14 bin Konut Projesi’nin 1’inci etabını oluşturan 490 konutluk Güneyşehir’in kuraları Talat Özkarslı Spor Salonu’nda çekildi.Sanayi şehri Gaziantep’in ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’te 14 bin konut için kura heyecanı başladı

20 Ocak 2022
Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından hayata geçirilen 14 Bin Konut Projesi kapsamında 1'inci etapta olan 860 konutun kura çekilişleri Talat Özkarslı Spor Salonu'nda başladı.Gaziantep'in konut ihtiyacını karşılamak için devreye alınan ..
Yurt Haber

Şahinbey Belediyesi örnek projesi ile 100 yetim aileyi ev sahibi yaptı

31 Ekim 2021
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şahinbey Belediyesi ve Hayırsever iş adamları ile birlikte 100 ihtiyaç sahibi yetim aile için yapılan konutların kura çekim..
Politika

Bayram Yılmazkaya’dan konut fiyatlarına tepki

16 Eylül 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin “14 Bin Konut Projesi” ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.Yılmazkaya, ‘Faizler ve masraflarla belediyenin konut fiyatları 2 katına çıkmaktadır’..
Ekonomi

14 bin konut için başvurular başladı

15 Eylül 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek “14 Bin Konut Projesi” için ön talep için başvurular 15 Eylül’de başladı.Sanayisi, ekonomisiyle sürekli gelişen ve büyüyen Gazi şehirde, ortaya çıkan konut ihtiyacını çözmek ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’e 14 bin yeni konut

19 Ağustos 2021
Gaziantep'e 14 bin yeni konutGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “14 Bin Konut Projesi Toplantısı" nda Kuzeyşehir’de 10 bin 400, Güneyşehir 2 bin 850 ve Kızılhisar bölgesinde 750 adet yeni konut yapılacağını açıkladı...
Ekonomi

Gaziantep, en fazla konut satılan 8’inci il

18 Temmuz 2021
Gaziantep, en fazla konut satılan 8’inci ilTSKB Gayrimenkul Değerleme, gayrimenkul sektörünün 2021 yılındaki ilk yarı sonuçlarını ayrıntılarıyla değerlendirdi:Gayrimenkul sektöründe 2021 yılının ilk yarısında 552 bin 810 adet konut ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...