Konukoğlu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ramazan Bayramı İnsanlığa Barış Huzur, Kardeşlik Mesajı Taşımaktadır

9 Nisan 2024
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Konukoğlu, mesajında bayramların bir araya gelme, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren ..
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Dubai’ye Çıkarma Yapacak

17 Şubat 2024
19-23 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek olan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’na Güneydoğu Anadolu Bölgesinden toplam 39 firmanın katılacağını açıklayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri..
Ekonomi

Üreten Yöre, Üreten Türkiye Buluşmaları

26 Ocak 2024
Deprem bölgesindeki yerel üreticiyi potansiyel alıcılarla buluşturarak üretimi geliştirme ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan “Güvenilir Ürün Platformu“ Üreten Yöre, Üreten Türkiye” temalı buluşmalarını sürdürüyor.Depr..
Gündem

Konukoğlu Ölüm Yıldönümünde Anıldı

15 Ocak 2024
GSO Kurucu Başkanı merhum Sani Konukoğlu'nu vefatının 30’uncu yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyoruz. Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucu Başkanı ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı, duayen sanayici Merhum Sani Konukoğlu, 16 Ocak Salı g..
Ekonomi

ASCE GYO BUILDEAST Yapı Fuarına Katıldı

7 Ekim 2023
ASCE GYO, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliğiyle Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenen; Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına (BUILDEAST) katı..
Ekonomi

ASCE GYO halka arz talep sonuçları belli oldu

3 Ağustos 2023
27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan ASCE GYO’nun halka arz büyüklüğü 2,079 milyar TL olarak gerçekleşti. ASCE GYO'nun halka arz sonuçları açıklandı. Şirketin halka arzına yurt içi bireysel yatırımcılardan 2,2..
Ekonomi

“Öyle Bir Ülke Olmalıyız ki Avrupa’nın Bize Gelmesi Lazım”

25 Temmuz 2023
ASCE GYO HALKA ARZ OLUYOR ASCE GYO KURUCUSU VE HAKİM ORTAĞI ABDULKADİR KONUKOĞLU: “AİLE OLARAK FELSEMİZ, BİR İŞİ YAPARKEN ÖNCE MEMLEKETİMİZİ, SONRA KENDİMİZİ DÜŞÜNMEKTİR” “ÖYLE BİR ÜLKE OLMALIYIZ Kİ AVRUPA’NIN BİZE GELMESİ LAZIM. BU AZİM..
Ekonomi

ASCE GYO halka arz ediliyor

25 Temmuz 2023
Türk sanayinin duayenlerinden Abdulkadir Konukoğlu tarafından 2010 yılında kurulan ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz ediliyor. Sağladığı istihdam, üretim gücü ve ilk günkü başarma tutkusuyla Türkiye’ye yayılan ASCE GYO’nun h..
Gündem

SANKO Holding’den Depremde Etkilenen Öğrencilere 5 Bin Adet Tablet

13 Temmuz 2023
SANKO HOLDİNG DEPREMDEN ETKİLENEN ÖĞRENCİLERE 5 BİN ADET TABLET BAĞIŞLADISANKO Holding, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na 5 bin adet tablet bağışladı...
Ekonomi

Konukoğlu Yeni Yüz Yılın Sanayisi paneline katıldı

2 Şubat 2023
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiye’nin önünün açık olduğunu belirterek, “Türkiye’ye her zaman olduğu gibi güveniyoruz. Yatırımlarımızı aksatmıyoruz. Türkiye’nin sıçrama yapması gereken dönemdeyiz” dedi. Konukoğlu, ..
Gündem

Konukoğlu Ailesinin Acı Günü

16 Mart 2022
 Konukoğlu ailesinin sevenleri ve tüm çalışanları anne İnci Konukoğlu'nu son yolculuğa uğurlarken yalnız bırakmadı.SANKO Holding ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucusu merhum Sani Konukoğlu’nun dün vefat eden eşi İnci..
Eğitim

Konukoğlu Kariyer Fuarı’nda öğrencilerle buluştu

11 Mart 2022
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, üniversite eğitimi ve öğretim üyelerinin öğrencinin ufkunu açtığını, ancak bu ufkun içini doldurmanın öğrencilerin tasarrufunda olduğunu söyledi.Konukoğlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kayna..
Spor

Konukoğlu’ndan hakemlere sert tepki

23 Ekim 2021
Konukoğlu'ndan hakemlere sert tepkiGaziantep Futbol Kulübü Onursal Başkanı Adil Konukoğlu Gaziantep FK-Giresunspor karşılaşmasında yaşanan hakem hatalarına tepki gösterdi.Sosyal medya hesabı üzerinden hakemlere ateş püsküren Adil Ko..
Ekonomi

Abdulkadir Konukoğlu”30 Güçlü Lider” listesinde

11 Ekim 2021
Abdulkadir Konukoğlu"30 Güçlü Lider" listesindeSANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş dünyasının saygın yayın organlarından Capital dergisinde gerçekleştirilen geleneksel "30 Güçlü Lider" araştırmasında listede yer aldı...
Gündem

11 cami yaptıran Konukoğlu ailesine plaket

9 Ekim 2021
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konukoğlu Ailesine yaptırdığı 11 cami için “Cami Banisi Taktir Belgesi” takdim etti.Gaziantep İl Müftülüğünce, Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Cami Banilerini Anma ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...