konferans etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HKÜ’de 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi

15 Temmuz 2023
HKÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Gerçekleştirildi15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen anma programı, Saygı Duruşu yapılması ve İ..
Eğitim

Oğuzeli MYO’da konferans

22 Aralık 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik bölümü öğrencilerine Doç. Dr. Aslı Özpolat koordinatörlüğünde Dış Ticaret Uzmanı İpek Tezel’in katılımları ile uluslararası ticarette ödeme şekilleri ve ..
Eğitim

GAÜN’de Yerel Tohum Konferansı

14 Kasım 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Göç Enstitüsü tarafından hazırlanan "Suriye'de Yerli Tohum Üretimi ve Kullanımı" konulu Konferans GAÜN İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programın açılışında konuşan GAÜN Gastronomi ve ..
Eğitim

Rusya-Ukrayna Savaşı Sonrası Senaryoları Tartışıldı

13 Kasım 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile 7 ülkeden farklı düşünce kuruluşunun işbirliği ve katılımıyla düzenlenen III. Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı: "Rusya-Ukrayna Çatışması ve Sonrası: Yeni Bir Sistemik Türbülansa Mümkün mü?" tema..
Eğitim

Kolaylaştırın, Zorlaştırmayın, Kucaklayıcı Olun

14 Ekim 2022
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) 2022-2023 Akademik Yılı açılışı, Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, verdiği ilk derste akademisyenlere ve öğrencilere “Kol..
Eğitim

4. Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı Gerçekleştirildi

12 Eylül 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) üçlü işbirliğinde her yıl düzenlenen Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı’nın 4’üncüsü (TICMET’22), bu yıl İ..
Eğitim

Üniversitelerde Kalite Yönetim Süreçleri

25 Mayıs 2022
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ile YÖKAK Akademik Uzmanı Doç. Dr. Salih Bardakcı’nın konuşmacı olarak katıldığı, “Üniversitelerde Kalite Yönetim Süreçleri” pane..
Eğitim

HKÜ’da Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı Gerçekleştirildi

29 Nisan 2022
Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı GerçekleştirildiHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araşt..
Dünya

GAÜN’DE TÜRK DEVLET TEŞKİLATLARI KONFERANSI

4 Mart 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür ve Medeniyet Topluluğu tarafından hazırlanan, konuşmacılığını Doç. Dr. Yunus Emre Tansü'nun yaptığı Türk Devlet Teşkilatları konulu Konferans gerçekleştirildi. GAÜN Fen Edebiyat Fakültesi Ömer Asım Ak..
Medya

GAÜN’de Sibel Eraslan konferansı

1 Mart 2022
Gaziantep Üniversitesi tarafından hazırlanan 28 Şubat: 1000 Yılın Ardından Konferansında konuşan Gazeteci-Yazar Sibel Eraslan, “Gaziantep Üniversitesi’nin bütün Ortadoğu’nun geleceğini kurgulayabilecek nükleer bir gücü var. Bunun için bulun..
Eğitim

GAÜN’de dijital marka iletişimi konferansı düzenlendi

16 Aralık 2021
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda Dijital Marka İletişimi Konferansı verildi.GAÜN Medya ve İ..
Eğitim

HKÜ’de ‘Online desen bilgisi’ konferansı

8 Mayıs 2021
HKÜ’de ‘Online desen bilgisi’ konferansıHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), öğrencilerine sanatsal yönden farklı bir bakış açısı sunan; “Online Desen Bilgisi” isimli konferansı ile desen çizmenin çeşitli metotlarını anlatan bir program i..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde teknoloji ve bağımlılık konferansı

23 Nisan 2021
SANKO Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Uzman Klinik Psikolog Işıl Afat, bağımlılığın vücutta özellikle de beyinde kalıcı biyolojik değişikliklere neden olduğunu söyledi. SANKO Üni..
Gündem

Çanakkale Savaşlarında Sağlık Hizmetleri konferansı

19 Mart 2021
Çanakkale Savaşlarında Sağlık Hizmetleri konferansı SANKO Üniversitesi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Ortak Dersler Bölümü, Türk Dili Birimi Öğretim Görevlisi Didem Karayakupoğlu’nun danı..
Eğitim

HKÜ’de “Anayurt Güvenliği” konferansı yapılacak

17 Mart 2021
HKÜ’de “Anayurt Güvenliği” konferansı yapılacakHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 25 Mayıs 2021 tarihinde, “Uluslararası ‘Anayurt’ Güvenliği Konferansı: Yeni Eğilimler ve Zorluklar” temasıyla disiplinler üstü yapıda bir akademik faaliye..
Eğitim

SANKO Okulları’nda “Uzaktan Öğretimde Fark Yaratanlar” konferansı

14 Mart 2021
SANKO Okulları’nda “Uzaktan Öğretimde Fark Yaratanlar” konferansıSANKO Okulları, kuruluşunun 20’nci yılı etkinlikleri kapsamında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimde İnovasyon Derneği (EİD) iş birliği ile Eğitimde Değişim Kon..
Sağlık

Genç Kızılay’dan “Kan gruplarına göre beslenme” konferansı

29 Ocak 2021
Araştırmacı -Şair -Yazar Mehmet Ali Bulut, kan gruplarına göre beslenme düzenini, hastalığı olanlara, kilo problemi yaşayanlara kendi denediği yöntemlerden bahsetti.Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Genç Kızılay Öğrenci Kulübünün düzenl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...