kilo etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

ANKA’da Diyetisyenler Günü Kutlandı

9 Haziran 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü kutlandıGaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü dolayısıyla hastane yönetimi hastanede görev yapan Uzman Diyetisyen Özge Başkülekçi’ye çiçek takdim ederek, Diyetisyenler ..
Sağlık

Ramazan’da dengeli beslenin, kilo almayın

23 Mart 2023
Gün boyu aç kalmanın metabolizma hızını yavaşlatarak alınan besinlerin yağ haline gelmesini kolaylaştırdığına dikkat çeken Gaziantep ANKA Hastanesi Uzman Diyetisyeni Gülen Mavi Canlı, bu durumun kilo artışı ile birlikte sağlık sorunlarına n..
Sağlık

Kilosuz Yeni Yaşama ANKA’da Merhaba Dedi

21 Eylül 2022
İstanbul’da yaşayan fazla kiloları, diyabet ve bunlara bağlı sağlık sorunları yaşayan 46 yaşındaki hasta ANKA hastanesinde gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuştu.Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde gerçekleştiri..
Yerel Yönetimler

Obezite Kampında Kilolara Elveda

26 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) obezite kampı, kilo vermek için mücad..
Sağlık

Karın germe kilo tedavisi değildir

14 Aralık 2021
Karın bölgesinde zaman, doğumlar ve kilo alıp verme etkisi ile oluşan deri bollukları kişiyi hem görsel olarak rahatsız eder hem de bu fazla deriler hareket kısıtlılığı yapar. Karın germe ameliyatı ile fazla derilerin alınarak gergin bir ka..
Sağlık

Hamilelikte aşırı kilo almamak için 10 öneri

30 Ekim 2021
Hamilelikte aşırı kilo almak istemiyor fakat sağlıklı hamilelik dönemi geçirmek istiyorsanız işte tüyolar.Dr.Fevzi Özgönül ,’Hamilelikte diyet yapmak veya az yiyerek kilonuzu korumak sizinle aynı bedeni paylaşan bebeğinize zarar verecektir...
Sağlık

Hızlı kilo vermek vücudu nasıl etkiler?

28 Ekim 2021
Diyetisyen Hülya Çağatay, hızlı kilo vermenin vücuda olumsuz etkileri olup zararlar verebildiğini söyledi.Diyetisyen Hülya Çağatay , ‘Fazla kilosu olan bireylerin çoğunda hızlı bir şekilde kilo verme i..
Sağlık

Evlenince kilo almamak için 10 öneri

22 Ağustos 2021
Evlenince kilo almamak için 10 öneriYaklaşık birbuçuk yıldır devam eden Covid-19 pandemisinde gerek hareketsizlik gerekse beslenme alışkanlıklarının değişmesi nedeniyle kilo alımı hızlandı. Düğün yasaklarının kalkmasıyla evliliklerini ö..
Sağlık

Fazla kilo bel fıtığını tetikliyor !

31 Temmuz 2021
Fazla kilo bel fıtığını tetikliyor !Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç.Dr.Ahmet İnanır, fazla kiloların bel fıtığını tetiklediğini söyledi.Doç. Dr. Ahmet İnanır, konuyla ilgili şu bilgilere yer verdi:“Bel fıtığı sık karşı..
Sağlık

Kilonuzun nedeni kişiliğiniz olabilir !

28 Temmuz 2021
Kilonuzun nedeni kişiliğiniz olabilir !Dr.Fevzi Özgönül, yapılan diyetlere rağmen kilo verilememesinin sebebinin kişilikten kaynaklanabileceğini söyledi.Özgönül, konuyla ilgili olarak şu açıklamalara yer verdi:“Bir çok diyeti, ç..
Sağlık

Kilo vermek için Londra’dan Gaziantep’e geldi

30 Haziran 2021
Kilo vermek için Londra’dan Gaziantep’e geldiLondra'da yaşayan 110 kilo ağırlığındaki Maisoun Osman zayıflamak için Gaziantep’e geldi. Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı olan Osman, hem sağlık sorunlarından kurtuldu he..
Gündem

Pandemide kilo verdiren 5 yaz sporu

25 Haziran 2021
Pandemide kilo verdiren 5 yaz sporuYaklaşık bir buçuk yılı aşkın süredir hareketsizlik ve yeme alışkanlıklarının değişmesi derken pek çok kişi alımından şikayetçi… Pandeminin gölgesinde karşıladığımız yaz mevsiminde fazla kilolar her za..
Sağlık

Sağlıklı kilo vermek isteyenlere 12 öneri

17 Haziran 2021
Sağlıklı kilo vermek isteyenlere 12 öneriPandemi koşulları obezite oranını artırdı. Araştırmalar bu dönemde her 10 kişiden 6’sının kilosunun arttığını ve bir kişinin ortalama 6 kilo aldığını gösteriyor. Evde geçirilen zamanın artması, s..
Sağlık

Erkekler kadınlardan daha hızlı mı kilo verirler?

17 Haziran 2021
Erkekler kadınlardan daha hızlı mı kilo verirler?Diyetisyen Hülya Çağatay, “Erkekler kadınlardan daha mı hızlı kilo verir sorusu sıklıkla işittiğimiz sorulardandır” dedi.Çağatay, bireyler arası bile bazal metabolizma ve metabolizma ..
Sağlık

Fazla kiloların sebebi uykusuzluk olabilir

4 Haziran 2021
Fazla kiloların sebebi uykusuzluk olabilirDiyetisyen Hülya Çağatay, “Alınan fazla kiloların veya bu kiloların verilememesinin gerek psikolojik anlamda gerek fizyolojik anlamda birçok sebebi olabilir. Çoğu zaman göz ardı edilen ama herke..
Sağlık

Kanser tedavisi sürecinde istemeden verilen kilolara dikkat!

21 Mayıs 2021
Yeni yapılan araştırmalara göre erken evre meme kanseri hastalarında istenmeden verilen kilo kanser hastalığının olumsuz seyri konusunda bir ön belirteç olabilir. Kanser tedavisi sürecinde istemeden verilen kilolar..
Sağlık

Dikkat! Kilo almanızın nedeni ‘çevreniz’ olabilir

21 Mayıs 2021
Dünya Sağlık Örgütü’nün 21. yüzyılın en önemli sağlık problemlerinden biri olarak belirttiği ‘obezite’ insan sağlığını kısa ve uzun dönemde tehlikeye atacak şekilde artmış anormal yağ birikimi..
Sağlık

Hızlı kilo vermek vücudu nasıl etkiler? Hangi organlara zarar verir?

18 Mayıs 2021
Diyetisyen Hülya Çağatay, fazla kilosu olan bireylerin çoğunda hızlı bir şekilde kilo verme isteği olduğunu, ancak hızlı kilo vermenin vücuda olumsuz etkileri olup zarar verebileceğini söyledi. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...