İstihdam etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Altunkaya Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

3 Mayıs 2024
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliye..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirin Yazılım Eğitimlerinde Başarılı Olan Öğrencler, İstihdam Edildi

5 Ekim 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB)’ye bağlı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) iş birliğiyle başlatılan yazılım eğitimi tamamlandı.Akıllı Şehir Veri Koordi..
Gündem

TOBB Sanayi Odalarından Deprem Bölgesine 5 Proje

7 Mart 2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki 12 Sanayi Odasının Başkanları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında, İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde depremden etkilenen 11 ilin ekonomilerinin yeniden canland..
Yerel Yönetimler

Özel sektörde engelli istihdamı sağlıyorlar

16 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş ve Kariyer Merkezi, özel sektörde yer alan firmalarla ortak yürüttüğü çalışmalarla engelli personel istihdam etmeyi sürdürüyor. Özel sektörle vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gören İnsan Kaynakları..
Ekonomi

Akanlar Çikolataya İhracatın Yıldızı Ödülü

27 Aralık 2022
Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğinde düzenlenen "İhracatın Yıldızları 2021" ödül töreni, GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Dünya markası olma yolunda ön..
Ekonomi

GTO’da Seçim Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı 

22 Eylül 2022
TEYMUR: Çok gururluyumYILDIRIM: 53 ayı başarıyla geride bıraktıkGaziantep Ticaret Odasının (GTO) eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kuru..
Eğitim

GAÜN’de ‘Göç ve İstihdam’ konferansı

10 Mart 2022
 Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Göç Enstitüsü tarafından hazırlanan, konuşmacılığını Harran Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Aziz İlgazi'nin yaptığı 'Göç ve İstihdam' konferansı gerçekleşti.GAÜN İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu..
Gündem

Gaziantep’te daha fazla kadın istihdam edilecek

22 Mart 2021
Gaziantep'te daha fazla kadın istihdam edilecekVali Davut Gül, Gaziantep’te kadınların çalışmak istediğini, organize sanayi bölgesinde ve sanayinin yoğun olduğu yerlerde çok sayıda kadın çalıştığını ancak önemli bir kısmının da çalışmak..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin e-ticarette kadın istihdamı için düğmeye bastı

28 Şubat 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, özünde kadınların ürünlerini pazarlayarak gelir elde ettikleri bir e-ticaret sitesi olan Shopstarwomen.com'un kurucusu iş insanı Demet Sabancı Çetinoğlu’yla Zoom üzerinden bir toplantı düze..
Ekonomi

Firmalara 3 milyon 685 bin 591 liralık istihdam desteği

11 Şubat 2021
Gaziantep'te Firmalara 3 milyon 685 bin 591 liralık istihdam desteği verildi. Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), Alman Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı’nın (BMZ) finansman dest..
Eğitim

Turizm ve Otelcilik mezunları Medical Park’ta istihdam edilecek

11 Şubat 2021
Turizm ve Otelcilik mezunları Medical Park’ta istihdam edilecekGaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik MYO’dan mezun olan öğrenciler Medical Park Gaziantep Hastanesinde de istihdam edilecek.Medical Park Gaziantep Hastanesi yöneti..
Ekonomi

10 bin kişi işe girecek

3 Ocak 2021
Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne 11 milyon metrekare alan üzerine OSB kurulması içini girişimler başladı. Yeni OSB 5. Bölge imkanlarından faydalanacak. Vali Davut Gül, 2 yıl içinde 10 bin kişinin istihdam edileceğini söyledi.Gaziantep Sa..
Yerel Yönetimler

İstihdamı artıracak projeler

30 Aralık 2020
Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) arasında  nitelikli iş gücü yetiştirilmesi amacıyla Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Projesi (MEGİP) ile teorik ve uygulamalı eğitimler birleştirilerek istihdama katkıda..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...