iftar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantepli halıcılar Depremzedelerle iftarda buluştu

12 Nisan 2023
11 ilde yaşanan büyük deprem felaketinin ardından depremzedelerin imdadına yetişen ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için büyük çabalar gösteren Güneydoğulu halıcılar İslâhiye’de düzenledikleri iftar yemeğinde bölgede yaşayan depremzedel..
Eğitim

EĞİTİM-BİR-SEN’Den GAÜN Öğrencilerine İftar Yemeği

28 Nisan 2022
EĞİTİM-BİR-SEN’DEN GAÜN ÖĞRENCİLERİNE İFTAR YEMEĞİEğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gaziantep Şubesi tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencilerine iftar yemeği verildi. Eğitim-Bir-Sen Gaziantep şubesi, Gaziantep ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi İftara Beş Kala Vatandaşın Yanında

12 Nisan 2022
Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için ‘İftara 5 Kala’ projesi ile şehrin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.Şahinbey Belediyesi iftara evine yetişemeyip, tr..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Gazi Şehirlilerle İftar Sofrasında Buluştu.

6 Nisan 2022
BAŞKAN ŞAHİN, GAZİANTEPLİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTUGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda büyükşehir tarafından kurulan iftar sofrasında Gazi şehirlilerle buluştu. Meydanda iftar yemeği ik..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirden Beş Bin Kişiye İftar

4 Nisan 2022
Büyükşehir her gün bir mahallede iftarlık yemek dağıtıyor.Engelli,yaşlı ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere günlük 4 bin kişiye yemek götürüyor.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde bulunan her gün bir mahalle olm..
Yerel Yönetimler

İhtiyaç Sahibi Bütün Vatandaşlara Ulaşıyor

1 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ‘Paylaştıkça artan bereket’ sloganıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor, geleneksel iftar çadırlarıyla Gazi şehirlileri buluşturuyor.BAŞVURULAR ALO 153’DEN ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

31 Mart 2022
Şahinbey Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında günlük 10.000 kişiye iftar yemeği verecek. Şahinbey İlçesi’nde sosyal yardımlarını vatandaş..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin ile Bayrama Özel Programı

14 Mayıs 2021
Fatma Şahin ile Bayrama Özel Programı"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Değerler Eğitimi ve Gönüllü Kuruluşlar Daire Başkanlığınca Ramazan süresince her akşam vatandaşların evine misafir olunan "İftara Doğru" programının son bölümünde "Fa..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu belediye personeli ve ailesiyle iftar açtı

1 Mayıs 2021
Başkan Fadıloğlu belediye personeli ve ailesiyle iftar açtı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü dolayısıyla iftarını belediye personelinin ailesiyle ..
Yerel Yönetimler

Rıdvan Fadıloğlu şehit aileleri ile iftar açtı

25 Nisan 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftarını Şehit Mehmet Şirin’in aile üyeleriyle yaptı. Başkan Fadıloğlu, iftar öncesi ikiz bebek sahibi olan Tan ailesini ziyaret etti. Rıdvan..
Sağlık

Gaziantep’te iftardan sonra aşı olabilirsiniz

17 Nisan 2021
Gaziantep’te iftardan sonra aşı olabilirsinizGaziantep'te aşı hizmeti veren hastaneler saat vatandaşların iftar sonrası 24.00'e kadar randevu alarak hastanede aşı olabileceği duyurusunda bulundu.Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım s..
Yerel Yönetimler

İftara yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıtıldı

15 Nisan 2021
İftara yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıtıldıŞahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için 'İftara 5 Kala' projesi ile şehrin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtıyor.Şahinbey Belediyesi iftarı evinde açamayıp trafik..
Yerel Yönetimler

Kılıç: ‘Kalabalık sofralarda değil, dualar da buluşalım’

13 Nisan 2021
Kılıç: ‘Kalabalık sofralarda değil, dualar da buluşalım’ Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının ibadet, inanç ve irade ayı oldu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...