HATEM etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Üçlü salgın uyarısı

25 Ocak 2023
Gaziantep Özel HATEM Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Kalli, son günlerde Türkiye ve Gaziantep’teki çocuk ve yetişkinlerde üst solunum yolu hastalıklarında görülen artışa dikkat çekti. Dr. Kalli, Rhinovirüs, Influenza ve RSV ..
Sağlık

Tekerlekli sandalyeyle geldi, yürüyerek çıktı

4 Ocak 2023
Omurilik kanal darlığı sıkıntısı çeken ve yürüyemez hale gelen 53 yaşındaki Osman Yıldırım tekerlekli sandalyeyle geldiği Özel Hatem Hastanesinde Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Tevfik Güç tarafından gerçekleştirilen başa..
Sağlık

Kişiye özel migren tedavisi

17 Mart 2022
Özel Hatem Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Işıl Güzel, migren hastalığı ve tedavisi hakkında bilgiler verdi. Nedeni hala tam olarak bilinmeyen migren hastalığının insanların yaşam kalitesini düşürdüğünü söyleyen Uzman Dr. Güzel, kişiye özel t..
Sağlık

Dubai’den geldi, HATEM’de şifa buldu

5 Ocak 2022
Dubai’de yaşayan 50 yaşındaki Habibullah Rahim ön çapraz bağ  ve menisküs yırtığı sebebiyle dizinde oluşan ağrı yaşam kalitesini çok düşürmüştü. Dizindeki ağrılardan çok şikâyetçi olan hasta ,çareyi Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde buldu...
Gündem

HATEM Hastanesi yönetim kurulu üyesi Aytaç’dan yeni yıl mesajı

1 Ocak 2022
 Özel Hatem Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Okan Aytaç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.Yeni yıla hastanede girecek olan hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını dileyen Aytaç ‘2021 yılında da koronavirüs vakaların..
Sağlık

Tatlı krizini fırsata çevirebilirsiniz

30 Aralık 2021
Özel Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler, kış mevsiminde sıklıkla yaşanan tatlı krizlerinde rafine şeker, abur cubur ve şerbetli tatlı tüketilmesi durumunda yoğun kilo alımı yaşanabileceğini ifade etti.Güler, tatlı k..
Sağlık

Gaziantep-Irak Başkonsolosu Majeed HATEM’i ziyaret etti

21 Aralık 2021
 Gaziantep – Irak Başkonsolosu Hasan Abdulwahıd Majeed Al-Sınayyıd, Özel Hatem Hastanesi’nde hem Check-up yaptırdı hem de yönetime ziyarette bulundu.Gaziantep Irak Başkonsolosu Majeed ziyarette ‘ Sağlık en büyük hazinemizdir. P..
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Işıl Güzel HATEM’de

6 Aralık 2021
Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi, Nöroloji Uzmanı Dr. Işıl Güzel’i bünyesine kattı. Uzm. Dr. Işıl Güzel, 1980 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğdu. Orta öğrenimini Sekine Evr..
Gündem

Gaziantep’te sağlık camiasını yasa boğan ölüm

27 Kasım 2021
Gaziantep’te sağlık camiasını yasa boğan ölümÖzel Hatem Hastanesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Temur Bülbül hayatını kaybetti. Uzun zamandır tedavi gören 1958 doğumlu Özel Hatem Hastanesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Öp. Dr. T..
Sağlık

Op. Dr. Abdulkerim Başaran HATEM’de

12 Ağustos 2021
Op. Dr. Abdulkerim Başaran HATEM’deHekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi  Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Op. Dr. Abdulkerim Başaran’ı bünyesine kattı.Op. Dr. Abdulkerim Başaran 1986..
Sağlık

10 günde 14 kilo verdi

4 Mayıs 2021
10 günde 14 kilo verdi Gaziantep’te yaşayan 45 yaşındaki Hasan Sarıaslan, fazla kilolarından dolayı yataktan kalkamayınca ameliyat olmaya karar verdi. Ameliyat öncesi 230 kilogram olan Sarıasla..
Sağlık

Öfke sizi kontrol etmeden siz onu yönetin

28 Nisan 2021
Öfke sizi kontrol etmeden siz onu yönetinÖzel Hatem Hastanesi Psikoloğu Merve Özdede öfkenin sebepleri, kontrolü, vücuda olan etkileri ve dikkat edilmesi gereken hususları hakkında bilgiler verdi.  Öfkenin kaynakları ne olursa olsun tüm..
Sağlık

Ramazanda sağlıklı beslenmenin altın kuralları

10 Nisan 2021
Ramazanda sağlıklı beslenmenin altın kurallarıRamazan Ayı ,huzur, paylaşma ve birliktelik ayıdır. Huzurla mutlulukla kurulan sofralar derken, bu ayda beslenme önerileri ise olmazsa olmaz.Özel Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı..
Sağlık

Tüp mide ameliyatıyla 1 haftada 11 kilo verdi

31 Mart 2021
Tüp mide ameliyatıyla 1 haftada 11 kilo verdiGaziantep’te yaşayan 32 yaşındaki Tuğba Dağdemir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde uygulanan  tüp mide ameliyatının ardından 1 haftada 11 kilogram zayıfladı. Dağdemir’in yeni hedefi ise 80 k..
Sağlık

Medyatik diyetlerle sağlığınızdan olmayın 

18 Mart 2021
Medyatik diyetlerle sağlığınızdan olmayın Özel Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler, yaz mevsiminin yaklaştığını ve insanların diyet yapmaya başlayacağını ifade etti. Sağlıklı ve kalıcı zayıflayabilm..
Sağlık

Erken tedaviyle kolon kanserinden kurtuldu

17 Mart 2021
Erken tedaviyle kolon kanserinden kurtulduGaziantep’te ikamet eden 40 yaşındaki Bilal Çelik, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan tarafından kapalı yöntemle uygulanan kolon ka..
Sağlık

Korona virüsü geçirdikten sonra sağlık kontrollerini yaptırın

10 Şubat 2021
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Halil Kalli, korona virüsü atlatan kişilerin, sağlık merkezlerinde kontrollerini yaptırmalarının hayati önem taşıdığını vurguladı.Korona virüse yakalanan kişilerde bazı belirt..
Sağlık

Reflüye dikkat!

3 Şubat 2021
Özel Hatem Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk, yoğun yaşanan stres ile mide rahatsızlıkları ve reflüye neden olabileceğini söyledi.  M..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...