Hasan Kalyoncu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

HKÜ Rüzgarı Hollanda’da Uluslararası Film Festivali’nde Esti!

28 Mart 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te yaşananlara dair hazırladıkları fotoğraf ve multimedya çalışmalarını, Hollanda’nın Lahey kentinde, dünyanın en önemli fo..
Eğitim

Yatırımın Şifreleri HKÜ’de Masaya Yatırıldı

3 Mart 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HKÜ-SEM) ve Genç Finansçılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “İslam Memiş Yatırımın Şifrelerini Veriyor” adlı programda; Finans Analisti İslam Memiş; ekonomi ..
Eğitim

HKÜ’de 6 Şubat Depremleri Anma Programı Gerçekleştirildi

7 Şubat 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi’de gerçekleştirilen anma programı, depremde vefat eden öğrenciler, mezunlar ve vatandaşların anısına Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ..
Eğitim

HKÜ’de TÜBİTAK Destekleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

6 Şubat 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen programları tanıtma ve bilimsel ve teknolojik alanlardaki projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak amacı..
Eğitim

GÜDKAF’24 Kariyer Fuarı’nda HKÜ Rüzgarı!

6 Ocak 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) paydaş üniversite, Kalyon Holding’in ana sponsor olduğu; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF'24), "Yetenek Her Yerde" teması ile k..
Eğitim

HKÜ’de “Filistin Meselesi” Paneli Gerçekleştirildi

10 Kasım 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) tarafından, İsrail’in Filistin’e yönelik yapmakta olduğu insanlık dışı saldırılara ve zulme dikkat çekmek, Filistin’e nasıl destek olunması gerektiğini ta..
Eğitim

Cumhuriyetin 100. Yılında Girişimci Kadınlar HKÜ’de Başarı Hikayelerini Anlattı

28 Ekim 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, kadın girişimcilerin ailelerinin desteği ile ulaştıkları başarı hikayelerinin ele alındığ..
Eğitim

HKÜ’de TÜSEB Rüzgârı Esti

12 Ekim 2023
asan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü/Anabilim Dalı tarafından, sağlık ve hemşirelik alanında Ar-Ge projeleri hazırlama motivasyonunu artırma, teşvik etme ve projeleri destekleyen kuruluşları tanıtma ..
Yerel Yönetimler

Evlilik Okulunda Nihat Hatipoğlu Çiftlere Önemli Bilgiler Verdi

29 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesinin en önemli projelerinden birisi olan Evlilik Okulu sertifika törenine katılan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, evli ve evlenecek olan çiftl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...