güncel etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerinin Yüzme Başarısı

8 Ocak 2024
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği” müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Takımı il ikinciliği, Yıldız Erkek Takımı ise il üçüncülüğü kupası ile 5 altın, 22 gümüş v..
Gündem

Vali Çeber resmen göreve başladı

3 Temmuz 2023
Çeber resmen başladı Gaziantep Valiliği’ne atanan Kemal Çeber bu sabah düzenlenen törenle imzayı attı ve resmen göreve başladı. KURUM MÜDÜRLERİ KARŞILADI Vali Çeber’i kurum müdürleri valilik binası önünde karşıladı. Tanışma merasiminden ..
Politika

Çatlak Yok, Ortak Akıl Çalışıyor

14 Aralık 2022
Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, göreve geldikleri günden beri 140 vatandaş ve 5 binin üzerinde iş yeri ziyareti yaptıklarına dikkat çekerek, ‘’Halk bu kez çok kararlı. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ile sorunlar 6 ayda ç..
Sağlık

ANKA Hastanesi’nde diyabete dikkat çekildi

14 Kasım 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında diyabete dikkat çekmek ve diyabet hakkında farkındalığı artırmak amacıyla stant açıldı. Standa hasta ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdi. Sağlık çalışanları, ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Dev Bir Eser Daha Kazandırıyor

13 Kasım 2022
Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.Şahinbey Belediyesi geçtiğimiz günler içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’i ziyar..
Eğitim

GİBTÜ’de yurt sorunu yok!

9 Kasım 2022
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde bulunan 2 adet öğrenci yurdu binasını Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü ‘ne (KYK) bağışlayarak kentteki öğrenci yurdu eksikliğinin giderilmesinde önemli rol oynadı. GİBTÜ Rektörü Pro..
Gündem

Güçyetmez:En büyük eserini ilelebet yaşatacağız

9 Kasım 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.Başkan Güçyetmez mesajında, b..
Kültür Sanat

SANKO Da “YANSIMALAR” Temalı Resim Sergisi Devam Ediyor 

7 Kasım 2022
Akademisyen ressam Doç. Dr. Ahmet Türe’nin SANKO Sanat Galerisi’nde açtığı ve doğayı kaynak alarak soyutlanmaları tuvaline aktardığı “Yansımalar” temalı kişisel resim sergisi devam ediyor.SANKO Sanat Galerisi’nde 21 Ekim’de açtığı 15’in..
Sağlık

Dr. Kileci’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı 

7 Kasım 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Dr. Kileci, “Umutların tükendiği bir..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Başardı  

6 Kasım 2022
 Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.Şahinbey Belediyesi’nin tamamen kendi öz ..
Asayiş

Jandarmadan Huzurlu Sokaklar Uygulaması

11 Ekim 2022
Gaziantep’te Jandarmadan Huzurlu Sokaklar Ve Terör UygulamasıGaziantep İl Jandarma Komutanlığınca 01-10 Ekim 2022 tarihleri arasında (164) unsur, (525) personelin katılımı ile (108) noktada gerçekleştirilen iki ayrı “Huzurlu Sokaklar ve..
Gündem

HAYDİ  Ekmek Büfelerinde Satış Başladı

27 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alması için kurulan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nin (HAYDİ) başlangıçta 11 olan satış büfesi sayısı kısa sürede 17’ye çıkarıldı. Büyükşehir iler..
Ekonomi

Tasarımcılar Tasarladı Gaziantepli Halıcılar Dokudu

23 Eylül 2022
Tasarlayın ganıyla düzenlenen VIII. Makine Halısı Tasarım Yarışmasına katılarak yirmi finalist arasına giren tasarımlar bugün jüri için görücüye çıktı. Bu yıl yarışmaya 256 eserle müracat edildiğini ifade eden GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Ka..
Yerel Yönetimler

Gastronomi Festivali Gaziantep’e Çok Yakıştı

19 Eylül 2022
 Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsün gerçekleştiği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), yaklaşık 2,5 mil..
Asayiş

Kesinleşmiş Hapis Cezasından Kaçamadı

6 Eylül 2022
16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Jandarmadan Kaçamadı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçund..
Yurt Haber

Kadın Kaymakam Hilal Kızılkaya Araban’da Göreve Başladı

29 Ağustos 2022
Gaziantep'in Araban ilçesi kaymakam vekili görevine atanan Hilal Kızılkaya görevine başladı.2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Gaziantep'in Araban ilçesi kaymakam vekili görevine atanan Hilal Kızılkaya görevine başladı..
Spor

ALGSPOR Sırbistan’a Gitti

15 Ağustos 2022
Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Gaziantep ALG Spor, 1. turda Norveç'in Brann takımıyla 18 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’da  yapacağı maç için İstanbul'dan Sırbistan'a gitti.Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar..
Gündem

Gaziantep Valiliğinden Rehin Alma ile İlgili Açıklama

25 Temmuz 2022
Yurt dışına kaçan bir FETÖ Firarisi’nin açıklamalarına istinaden bazı sosyal medya mecralarında da yer alan, “Gaziantep’te bir organize suç örgütünün yol keserek Gaziantep Valisi ve korumalarını rehin aldığına” dair iddiaların “Vali karşıla..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...