Gül etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gül:28 Şubat Meşru Hükümeti Gölgeleme Çabasıydı

28 Şubat 2024
28 Şubat, milletin helal oyları ile seçilen meşru hükumeti silahla, tankla, postalla gölgeleme çabasıydı. Seçimlerden birinci parti olarak çıkan Refah Partisi'ni kapattılar. Savunan Adam Merhum Erbakan Hoca'mıza siyasi yasak koydular. ..
Gündem

Gül: “Acımızı Hissetmeye Devam Ediyoruz “

6 Şubat 2024
Ak parti Gaziantep milletvekili Abdülhamit Gül Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yılında yaptığı açıklama yaptı."Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremde hayatını kaybeden kıymetli vatandaşlarımızı..
Yerel Yönetimler

Milletvekili Gül Ve Başkan Tahmazoğlu Şahinbeyli Ailelere Misafir Oldu

20 Eylül 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile birlikte Şahinbey İlçesi’nde ikamet eden vatandaşların evlerine misafir oldu.Gaziantep'in kadim Bakanı AK Parti..
Gündem

Gül:“Kurban Bayramı Paylaşmanın, Dayanışmanın Ve Kardeşliğin Güçlü Bir Tezahürüdür”

27 Haziran 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı: “Bayram, sevgidir, kardeşliktir, gönüller arası bağların güçlenmesine önemli bir vesiledir. Bayram Sezai Karakoç’un ifades..
Gündem

Vali Gül sosyal medyada uyardı

28 Mayıs 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, seçmen bilgi kartları eline ulaşmayan vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulunarak kimlik kartı ile oy kullanılabileceğini duyurdu.Sosyal  medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Vali Gül, "Seçmen bilgi kar..
Gündem

Vali Gül’den İthamlara Açıklama

20 Mayıs 2023
Bazı Basın ve sosyal medya mecralarında depremzede vatandaşlarımıza gönderilen yardımların depolarda saklandığı ve seçim rüşveti olarak depremzede olmayanlara dağıtıldığı şeklinde ithamlara yer verilmesi üzerine açıklama yapılması ihtiyacı ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...