Gaziantep Üniversitesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Güçlü Aday “Yusuf Kılıç”

3 Eylül 2024
Gaziantep Üniversitesi’nin rektörlük seçimleri öncesinde, üniversite camiasının en güçlü adayı olarak Prof. Dr. Yusuf Kılıç, öne çıkıyor. Eğitim dünyasında geniş bir deneyime sahip olan Kılıç, akademik başarıları ile dikkat çekiyor...
Sağlık

Böbrek hastalarını heyecanlandıran hastane

7 Aralık 2023
Gaziantep Üniversitesi , şehrimizi Ortadoğu'nun sağlık üssü haline getirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllık 100 den fazla böbrek nakli yapan ve sağlık turizminde ilk sıralarda yer alan Gaziantep üniversitesi Türkiyenin en ..
Eğitim

Rektör Özaydın Dikkat Çeken Projelerini Açıkladı

24 Kasım 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, ulusal ve yerel medya temsilcileriyle GAÜN Rektörlük Senato Odası’nda düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın toplantıda, GAÜN’de hayata geçirilen ..
Sağlık

Cuma Kerkez yoğun bakımdan çıktı

22 Haziran 2023
Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube başkanı Cuma Kerkez yoğun bakımdan servise çıktı. Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez üç gün önce kalp krizi geçirmişti. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama..
Eğitim

GAÜN’de Operasyon Bölgesinde Etkilenen Çocuklara Önemli Hizmet

22 Kasım 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şehit ve gazi yakılarının yanı sıra operasyon bölgesinde etkilenen çocuklara travma odaklı psikoterapi desteğini uygulayacaklarını duyu..
Eğitim

GAÜN Öğretim Üyeleri Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde 

14 Ekim 2022
Stanford Üniversitesinden bilim insanlarının öncülük ettiği bir ekip tarafından; bilimsel makalelerin atıf performanslarına göre belirlenen başarı sıral..
Eğitim

Gaziantep Üniversitesi STE²AM Eğitiminde Girişimcilik Standartlarını Belirliyor 

4 Ekim 2022
Gaziantep Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Başaran’ın yürütücülüğünü yaptığı 6 farklı ülkeden prestijli üniversitelerin katılımıyla iki yıl boyunca gerçekleştirilecek eğitimlerle ST..
Sağlık

GAÜN Hastanesi Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

11 Ağustos 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.GAÜN Hastanesinde hekim kadrosu her geçen gün güçleniyor. Geçtiğimiz günlerde Meme Radyolojisi ve Girişimsel Meme Radyolojisi alanlarında GAÜN Hastanesi ..
Eğitim

GAÜN Öğrencilerinden Halı Ve Kilim Müzesine Ziyaret

11 Haziran 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları BölümüHalı Tasarımı Programı öğrencileri T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Gaziantep Halı veKilim Müzesi ziyaret etti.Halı Tasarımı Programı Böl..
Eğitim

GAÜN Öğrencileri HAVAŞ Yöneticileriyle Buluştu

25 Mayıs 2022
HAVAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Onur Kumtepe ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Özlem Tezcan tarafından ''Havacılıkta Dönüşüm Yöntemi'' ve ''Havacılıkta Finansal Süreçler'' konferansı verildi...
Spor

Uluslararası Gençlik Festivalinde Başarı Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi

20 Mayıs 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası Gençlik Festivalinin kapanış programı, spor müsabakalarında başarılı olan sporculara madalya verilmesiyle sona erdi...
Eğitim

Necmeddin Bilal Erdoğan GAÜN’de Gençlerle Bir Araya Geldi

12 Mayıs 2022
Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan Gaziantep Üniversitesinde gençlerle bir araya geldi.Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah Er..
Asayiş

Gaziantep Üniversitesi önünde bir kişiyi kafasına sıkarak öldürdüler

22 Temmuz 2021
Gaziantep Üniversitesi önünde bir kişiyi kafasına sıkarak öldürdülerGaziantep, bayramın üçüncü gününde şok bir cinayetle sarsıldı. Gaziantep Üniversitesi karşısında meydana gelen olayda bir kişi kafasına sıkılarak öldürüldü.Üniversi..
Eğitim

YÖK’ten GAÜN’e ‘ Engelsiz Üniversite ’ ödülleri

7 Mayıs 2021
YÖK'ten GAÜN’e ‘Engelsiz Üniversite’ ödülleriYükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından verilen 2021 Yılı Engelsiz Üniversite Ödüllerini kazanan üniversiteler belli oldu. Buna göre Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ‘Mekânda Erişilebilirlik (Turu..
Ekonomi

Halı tasarımında Üniversite-Sanayi iş birliği

22 Nisan 2021
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ile Gaziantep Üniversitesi arasında, yeni kurulan Halı Tasarımı Anasanat Dalı kapsamında açılacak programla ilgili bir iş birliği protokolü imzalandı. Halı İhracatçıları Birl..
Ekonomi

Vali Gül’den ayakkabı test laboratuvarına övgü

17 Mart 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundu. Vali Davut Gül, Naci Topçuoğlu Meslek Yüks..
Eğitim

Gönüllülük Gaziantep Üniversitesi’nde ders olacak

8 Mart 2021
Gönüllülük Gaziantep Üniversitesi’nde ders olacak Öğrencilerin ve akademisyenlerin gönüllülük faaliyetlerine katılımını arttırmak amacıyla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasın..
Gündem

Kadınlar için fidan diktiler

8 Mart 2021
Gaziantep Üniversitesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen fidan dikimi etkinliğind..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...