GASKİ etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Gaski Su Fiyatları Hakkında Açıklama

3 Şubat 2024
30 büyükşehir su fiyatlarının kıyaslanmasına ilişkin çıkan haberle ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir GASKİ bir açıklama yayınlamıştır:"Bazı yayın organlarında 30 büyükşehir su fiyatları açıklandı diye haber yayınlanmıştır. Bu haberde G..
Yerel Yönetimler

GASKİ, Depremden Etkilenen İlçelerde Altyapı Sorunlarını Çözdü

19 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) ekipleri tarafından depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin zarar gören altyapısının iyileştirme ve yenileme çalışmalarını yaptı.Kah..
Gündem

GASKİ’nin Su Borcu Yapılandırma İçin Başvurular Devam Ediyor

14 Haziran 2023
PEŞİN ÖDEMEDE YÜZDE 90 FAİZ İNDİRİMİ İÇİN SON BAŞVURU 30 HAZİRAN! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarının yapılandırılmasına yönelik başlattığı ve peşin öde..
Gündem

GASKİ’nin Deprem Sonrası Su Yönetimine İlişkin Övgü

8 Mart 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) deprem sonrası su yönetimi ile ilgili kent genelinde yürüttüğü çalışmalar özel bir televizyon programında takdir topladı.Programa konuk olan Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre ve Mühendislik Bölü..
Gündem

Deprem Sonrasında Gaziantep’in Suyu İçme Ve Kullanıma Uygun

21 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), resmi bir açıklama yaparak vatandaşların kullandığı ve musluklara kadar ulaşan şebeke suyunun yapılan denetimler neticesinde güvenle kullanılabilir uygunlukta olduğunu açıkladı. Depremlerin ilk g..
Yerel Yönetimler

Başkan Doğru’dan Şahin’e Yatırım Teşekkürü

13 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye yaptığı hizmet yatırımlarının ardından Araban'ın geçmişten gelen altyapı sorunlarının bittiğini aktaran Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, hizmetlerden ötürü Başkan F..
Yerel Yönetimler

GASKİ yapılandırma süresinde uzatmaya gitti

1 Eylül 2021
GASKİ yapılandırma süresinde uzatmaya gittiGaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü’nce başlatılan ve birikmiş su borcu olan vatandaşlar için yapılandırma uygulamasında son ba..
Yerel Yönetimler

Su borcuna yapılandırma müjdesi

2 Temmuz 2021
Su borcuna yapılandırma müjdesiBüyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından birikmiş su borcu olan vatandaşlar için yapılandırma uygulaması başladı. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021 olan yapıl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...