endeksa etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Endeksa Açıkladı: Kira Artışı Hız Kesti

17 Ocak 2024
Aralık Ayında Kira Artışı Hız Kesti, Bazı Bölgelerde Düşüşler Var Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sağlayan End..
Ekonomi

Endeksa Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketinden Biri Oldu!

10 Ocak 2024
Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin değerlendirildiği Deloitte Technology Fast 50 ödülleri, bu yıl 18.kez gerçekleştirilen özel törenle sahiplerini buldu. Gayrimenkul sektöründe; yapay zeka, büyük veri analizi ve makine..
Gündem

İstanbul’un Yıllık Getirisi En Yüksek İlçesi Esenyurt

3 Kasım 2023
Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sağlayan Endeksa, İstanbul’un ilçelerindeki ortalama satış fiyatı ve kira getir..
Gündem

Türkiye Genelinde Konut Fiyatlarında Yıllık Artış

24 Ekim 2023
2023 3. Çeyrek sonu itibarı ile Türkiye Genelinde Konut Fiyatlarında Yıllık Artış %109, Kiralarda ise %136Yapay zekâ ve büyük veri analizi yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değeri hesaplayan ve gelecek değer tahmini sunan Endeksa, kon..
Gündem

TÜİK Konut Satış Verilerini Açıkladı

18 Eylül 2023
TÜİK ağustos ayı konut satış verileri açıklandı. TÜİK rakamlarına göre Türkiye genelinde ağustos ayında 122 bin 91 adet konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde konut satışları bir önceki aya göre %11 artış, bir önceki yılın aynı ayın..
Gündem

ENDEKSA İstanbul Konutları İçin Çalışma Yaptı

5 Eylül 2023
Endeksa, İstanbul'daki konutları özelliklerine göre 2 segmente ayırarak değer değişimine yönelik bir çalışma yaptı.Üst segment olarak tanımlanan konutların ortalama metrekare fiyatı 47 bin 682 TL, ortalama konut fiyatı 13 milyon 207 bin..
Gündem

BDDK’nın Yeni Düzenlemesiyle Öncelik Barınma İhtiyacını Karşılamaya Veriliyor

28 Ağustos 2023
 Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede k veullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sağlayan Endeksa’nın verilerine göre, Türkiye genelinde konut fiyatlarınd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...