dünya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

14 Mart 2024 Dünya Böbrek Günü

14 Mart 2024
Böbreğin metabolik ve hormonal fonksiyonlarında ilerleyici ve geri dönüşsüz kayıp ile seyreden Kronik Böbrek Hastalığı (KBH); artan sıklığı, komplikasyonlara ve ölümcül durumlara yol açması, yaşam kalitesini azaltması, diyaliz ve böbrek nak..
Yerel Yönetimler

Zeugma UNESCO Dünya Miras Listesi Yolunda

28 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Zeugma Arkeolojik Sit Alanı’nın UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında yetki alanlarının sınırının belirlenmesi için masa başı ..
Yerel Yönetimler

DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ’NDE, DOĞADA YÜRÜDÜLER

4 Ekim 2023
OBEZİTE İLE MÜCADELE ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILDIŞehitkamil Belediyesi, sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadele alanlarında önemli bir adım daha attı. Dünya..
Gündem

Dağlı:”15 Temmuz Türk Milletinin Demokrasiye Bağlılığını, Beraberliğini Dünyaya Gösteren Tarihtir”

14 Temmuz 2023
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “15 TEMMUZ, TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİYE BAĞLILIĞINI, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ, TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERDİĞİ TARİHTİR”SANKO Üniversitesi R..
Ekonomi

OBA Makarna ve İpek Yem Fortune 500’de

6 Temmuz 2023
Sektöründe Türkiye’nin ve Dünya’nın önemli global marka temsilcisi olan OBA Makarna; yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracat oranıyla da en başarılı şirketler arasında yer alırken son olarak 2022 verilerinin b..
Ekonomi

GTO BİR KEZ DAHA DÜNYA BİRİNCİSİ

24 Haziran 2023
Yıldırım: Kadınlar güçlüyse Türkiye güçlüdürGaziantep Ticaret Odası (GTO), Dünya Odalar Federasyonu tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından Odaların projeleriyle yarıştığı 13. Dünya Odalar Yarışmasında 2019 yılın..
Sağlık

Medical Point Gaziantep, Hipertansiyon Bilinçlendirme Standı Kurdu.

17 Mayıs 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Gaziantep Primemall Alışveriş Merkezi’nde Dünya Hipertansiyon Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak maksadı ile stant oluşturarak ziyaretçilerin tansiyon ölçümlerini gerçekleştirdi. Medical Point..
Gündem

Dünya Gazeteciler Günü Basın Mesajı

20 Ekim 2022
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Gazetecilik mesleğinin yüz yıllardır toplumun doğru bilgi alm..
Çevre

İklim değişikliği dünyayı tehdit ediyor

16 Ekim 2022
Prof. Dr. Halil Karahan,  İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen seminerde iklim değişikliğinin insan yaşamına olumsuz etkilerine dikkat çekti.İMO Gaziantep Şubesi, üyelerine yönelik meslek içi eğitim sem..
Eğitim

GAÜN Öğretim Üyeleri Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde 

14 Ekim 2022
Stanford Üniversitesinden bilim insanlarının öncülük ettiği bir ekip tarafından; bilimsel makalelerin atıf performanslarına göre belirlenen başarı sıral..
Ekonomi

Kadooğlu Yağ Dünya Sofralarında

5 Eylül 2022
Dünya gıda sektörünün buluşma noktası olan ve yüzbinlerce ziyaretçinin akın ettiği World Food İstanbul 2022’de gözler Kadooğlu Yağ standındaki ürünlere çevrildi.60’a yakın ülke sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini alıcılarıyla buluştur..
Dünya

1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu Olsun

2 Eylül 2022
Barış; hastalıklara, ölümlere, yaralanmalara ve sakat kalmalara yol açan savaşları reddede..
Eğitim

GAÜN Fizik Mühendisliği dünyanın en iyileri listesinde

21 Ağustos 2021
GAÜN Fizik Mühendisliği dünyanın en iyileri listesindeDünya üniversiteleri akademik sıralamasının resmi yayıncısı olan ShanghaiRanking, 2021 Dünya Üniversiteleri Akademik Sıralaması (ARWU) - 2021 sonuçlarını açıkladı. Toplamda 2 binden ..
Ekonomi

Kurutmalıklar dünyaya ihraç ediliyor

2 Temmuz 2021
Kurutmalıklar dünyaya ihraç ediliyorGastronomi şehri Gaziantep’in eşsiz sebze ve meyveleri freze dry (dondurarak kurutma) teknolojisi ile dünyaya ihraç ediliyor.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) S..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...