dolar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Gaziantepli halıcılar 2024 yılı yol haritasını çiziyor

10 Kasım 2023
Gaziantepli Halıcılar 2024 yılında Ülke Ülke Dolaşarak Tanıtım Çalışması Yapacakİstanbul CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı 2023’e sayılı günler kaldıHalı Üretim Merkezi Türkiye Dünya Halı Ticaret Merkezi Olma Yolunda İlerliyorTü..
Ekonomi

Dolar ve Euro’da son durum

23 Mayıs 2023
Dolar ve euro fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.DOLAR NE KADAR? Dolar son kapanışını 19.8353 TL'den yaptı.Dolar/TL kuru alış f..
Ekonomi

Demir Fiyatları Resmen Çakıldı

7 Eylül 2022
Doların yükselişi demir fiyatlarını olumsuz etkiledi. Fahiş fiyatlara yükselen demir fiyatlarına gelen indirimden sonra bugün de beklenen indirim haberi geldi. Konu hakkında sektör temsilcilerinden demir fiyatları ile ilgili d..
Ekonomi

Gaziantep Sanayi Odası’ndan ‘düzenleme yapın’ çağrısı

15 Aralık 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 2021 yılının son çeyreğinde döviz kurunda yaşanan hızlı yükselişlerin şirketlerin mali tablolarına kur geliri olarak yansıyacağını belirterek, bu sebeple firmaların mağduriy..
Ekonomi

Merkez Bankası’ndan döviz ve dolar açıklaması

23 Kasım 2021
Merkez Bankası'ndan döviz ve dolar açıklamasıDöviz kurlarındaki hareketlenmelerin ardından Merkez Bankası'ndan son dakika açıklaması geldi.  Merkez Bankası (TCMB) döviz kurlarındaki hareketliliğe ilişkin açıklama yaptı.Merkez Bankas..
Ekonomi

Dolar ve Euro’dan yeni rekor

25 Ekim 2021
Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya indirmesinden sonra dolar, euro ve altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya indirmesinden sonra dolar, tüm ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...