depremzede etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

29 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan, ev ve işyerleri yıkılan vatanda..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’in Marketlerinden 20 Bin Depremzede Ücretsiz Yararlanıyor!

5 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), depremden etkilenen bölgelerde kurduğu bir sosyal market ve 3 jet marketle yaklaşık 20 bin depremzedenin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor.Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremler dolay..
Gündem

Vali Gül’den İthamlara Açıklama

20 Mayıs 2023
Bazı Basın ve sosyal medya mecralarında depremzede vatandaşlarımıza gönderilen yardımların depolarda saklandığı ve seçim rüşveti olarak depremzede olmayanlara dağıtıldığı şeklinde ithamlara yer verilmesi üzerine açıklama yapılması ihtiyacı ..
Gündem

HÜDA PAR depremzedelere destek olmaya devam ediyor

10 Nisan 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında bölgede yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. 6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler aralarında Gaziantep’in olduğu 11 ilde büyük..
Gündem

Evlerde pişirdiler, iftarda dağıttılar!

3 Nisan 2023
Merkezi Gaziantep'te bulunan Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği mensupları, evlerinde hazırladıkları yemekleri iftarda Pazarcık ilçesinin Evri köyünde yaşayan vatandaşlara ikram etti. Gaziantep'in en etkin sivil toplu..
Gündem

Kapılar Depremzedeler İçin Açıldı

17 Mart 2023
Ailelerini bırakıp depremzedelere koştular'Asrın felaketi' olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından sahaya inen ASKON Gaziantep Şubesi, depremzedeleri yalnız bırakmadı.ÇOK HIZLI ORGANİZE OLDULAR6 ..
Sağlık

Depremzedelere yemek yaparken kalp krizi geçirdi

15 Mart 2023
Depremzedelere yemek yapmak isterken kalp krizi geçiren 65 yaşındaki Mehmet Karayılan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde minimal invaziv (Küçük Kesi) Yöntemi İle gerçekleştirilen bypass cerrahisi ile sağlığına kavuştuDepremzedelere yeme..
Sağlık

Sağlık Çalışanları Gece Gündüz Depremzede Yaralarnı Sardı

14 Mart 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Dr. Kileci, sağlık çalışanlarının depremzedelerin yaralarını sarmak için gece gündüz görevlerinin başında olduğuna dikkat çe..
Gündem

Av Gizem Bilgiç’ten Depremzede Hakları

11 Mart 2023
Deprem felaketinin üzerinden bir ayı aşkın zaman geçmesine rağmen maalesef ki, hayatlarımıza adapte olmakta zorluk çekiyoruz. Rutin hayatımıza dönmemiz ne kadar zaman alacak bilemiyoruz. Ülkemizin başı sağolsun, vefat edenlere rahmet, gerid..
Gündem

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

3 Mart 2023
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Kaya depremzedeleri yalnız bırakmıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan ve evleri yıkılan vatandaşlara yönelik destek ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Genel Başkan..
Gündem

Büyükşehir’den Depremzedelerin İhtiyaçlarını Kolaylaştıran Uygulama

26 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), hayata geçirdiği web uygulamasıyla depremzedelerin temel ihtiyaç ve taleplerine sağlıklı bir şekilde ulaşması için deprem yardım takip uygulaması geliştirdi. Kahramanmaraş Pazarcık merkezli yaşana..
Gündem

Büyükşehir, Yaklaşık 8 Bin Depremzedeye Yuva Oldu

21 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesisler, 20 Şubat’ta Hatay merkezli meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki iki depremin ardından yaklaşık 8 bin depremzedeye yuva oldu.Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin a..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...