Cumhurbaşkanı Erdoğan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nurdağı’nda Afet Konutlarının Temelini Attı

31 Mart 2023
ERDOĞAN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARI VE EKİPLERİNE TEŞEKKÜRCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep – Kilis Afet Konutları Temel Atma Töreni için Nurdağı’na geldi. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde çalışan belediye başk..
Eğitim

Rektör Demir göreve başladı

20 Mart 2023
GİBTÜ’de yeni dönem Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir, görevi teslim aldı. Rektör Demir, “Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak ülkemizde ve dünyada fark o..
Gündem

Cumhurbaşkanı, Büyükşehir İle AFAD’ın Kurduğu Çadır Kenti Ziyaret Etti

9 Şubat 2023
Deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından AFAD ile birlikte kurulan çadır kenti ziyaret etti.Gaziantep’te Festival Park’ta kurulan ve ..
Gündem

Erdoğan gitti yankıları devam ediyor

7 Kasım 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gaziantep programında yaşananlar kafalarda soru işareti bıraktı. Ak Parti’de 3 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra halen MKYK üyesi olarak hizmet etmeye devam eden Şami..
Ekonomi

GAOSB’Ye 65 Fabrika

6 Kasım 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 65 fabrikanın açılışı yapıldı. GAOSB’de 65 fabrikanın resmi açılış törenini Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 'ın uzaktan bağlantısı, Sanayi Bakanı Mustafa Varank,  Müteşe..
Yerel Yönetimler

Cumhurbaşkanı  Erdoğan “Memnuniyetle Takip Ediyorum”  

6 Kasım 2022
 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan , Kentsel Dönüşüm Projesine ÖvgüAK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şehitkamil Belediyemizin; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız il..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Başardı  

6 Kasım 2022
 Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.Şahinbey Belediyesi’nin tamamen kendi öz ..
Gündem

Erdoğan OSB Başkanı Cengiz Şimşek’e Ne Dedi

5 Kasım 2022
Bir dizi program ve açılışa katılmak üzere Gaziantep'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten özel bir ricada bulundu. Gaziantep’te halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir önceki..
Gündem

Müjde: Gaziray Yılbaşına Kadar Ücretsiz

5 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet verecek GAZİRAY,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete girdi.  Açılışta Gazi şehirlilere müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 binden fazla işçinin çalıştığı sa..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’te

5 Kasım 2022
Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan bir dizi ziyaret ve açılış için 5 Kasım Cumartesi günü Gaziantep’e gelecek. Gaziantep’te miting ve toplu açılış töreni için Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için "İnşallah büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını müjdelediğimiz y..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...