Cinayet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep’te damat dehşet saçtı

18 Mayıs 2023
Kayınpederini acımasızca öldürdü Gaziantep’te cinayetler serisine bir yenisi daha eklendi. Gece boşanmak isteyen eşini sokak ortasında kurşun yağmuruna dizen koca, bu sabahta Karataş bölgesinde sokak or..
Gündem

“Kadın cinayetlerine artık ‘dur’ denilsin”

4 Aralık 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, inşaat mühendisi Bahar Hezer'in kardeşi tarafından öldürülmesini kınayarak, "Kadın cinayetlerine artık 'dur' denilsin" diye konuştu.Başkan Güçyetmez, İMO Şanlıurfa T..
Gündem

Korkunç Cinayet! Doktor Amcasının Oğlunu Vurdu

10 Mayıs 2022
Gaziantep'te doktor olan bir kişi, amcasının oğlunu silahla başından vurarak öldürdü. Alınan bilgiye göre kadın doğum uzmanı bir doktor,  amcasının oğlunu silahla vurarak öldürdü. Bekir Çelik isimli şüpheli..
Gündem

Gaziantep, intiharlar ve kadın cinayetleri ile anılan bir kent haline geldi!

29 Kasım 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, son dönemlerde Gaziantep’te art arda yaşanan intihar ve kadın cinayetleri konusunda hükümeti sert sözlerle eleştirdi.Yılmazkaya, ‘Ülkemizde yaşanan ekonomik krizle birlikte zor günl..
Asayiş

Gaziantep’te şok cinayetler! Bir günde iki kadın öldürüldü

16 Kasım 2021
Gaziantep’te kadın cinayetleri durdurulamıyor. Bir günde iki kadın daha vahşice öldürüldü.41 yaşındaki Neslihan Kaya isimli kadın defalarca bıçaklanarak öldürülürken, 31 yaşındaki bir diğer kadın da kafasına 5 el ateş edilerek öldürüldü..
Asayiş

Gaziantep’te korkunç cinayet: Vahşice öldürüldü

3 Ekim 2021
Gaziantep’te Düztepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda 39 yaşındaki adam vahşice öldürüldü.Meydana gelen olayda Ahmet Bozkurt, 6 kişinin saldırısına uğradı. Önce bıçaklanan genç adam, daha sonra kafasına taşla vurularak öldürüldü.Ş..
Asayiş

Gaziantep’te kan donduran cinayet

26 Eylül 2021
Gaziantep’te 17 yaşındaki bir genci vahşice öldürdüler. Önce silahla vurulan talihsiz genç daha sonra da başına leyve ile vurularak öldürüldü.Göllüce Mahallesinde meydana gelen cinayet kan dondurdu. Husumetli olduğu kişilerle karşılaştı..
Asayiş

Gaziantep’te öz babasını bıçaklayarak öldürdü

4 Ağustos 2021
Gaziantep’te dehşet! Öz babasını bıçaklayarak öldürdüGaziantep’te vicdansız evlat, babasını bıçaklayarak ölümüne sebep oldu. Dehşete düşüren olay, Karacaahmet Mahallesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen bir kişi 10 gün..
Asayiş

Gaziantep’teki cinayetle ilgili şok gelişmeler

24 Temmuz 2021
Gaziantep’teki cinayetle ilgili şok gelişmelerGaziantep Üniversitesi önünde köpeğini gezdirirken, başından vurularak öldürülen Hakan Durmaz cinayeti ile ilgili şok gelişmeler yaşandı.Cinayet zanlılarının yakalandığı belirtilirken, c..
Asayiş

Gaziantepli uzman çavuşu öldürdü, sonra intihar etti

30 Nisan 2021
Gaziantepli uzman çavuşu öldürdü, sonra intihar ettiGaziantepli Uzman çavuş Mehmet Kaya, astsubay olan arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.  Kaya’yı öldüren arkadaşı daha sonra intihar ederek kendi canına da kıydı.Gazian..
Asayiş

Taksi şoförü kafasına sıkılmış halde bulundu

14 Nisan 2021
Taksi şoförü kafasına sıkılmış halde bulunduGaziantep’te bir taksi şoförü aracında ölü olarak bulundu. Taksi şoförünün ölümüyle ilgili geniş çaplı araştırma başlatılırken, olayın intihar olup olmadığı araştırılıyor.Seyrantepe Mahall..
Asayiş

Gaziantep’te genç adam ölü bulundu

5 Mart 2021
Gaziantep’te genç adam ölü bulunduGaziantep’te 35 yaşındaki Mehmet B isimli adam evinde ölü bulundu. Genç adamın esrarengiz ölümü sonrası polis soruşturma başlattı. Yeşilevler Mahallesi..
Asayiş

Gaziantep’te bir şok daha: Taksicinin kafasına sıktılar

16 Şubat 2021
Gaziantep'te bir şok daha: Taksicinin kafasına sıktılarGaziantep'te Akkent Mahallesinde taksici olduğu öne sürülen bir adamın kafasına sıktılar. Akkent Taksi Durağı civarında olduğu belirtilen saldırıyı gerçekleştirenlerin bir araca bin..
Asayiş

Gaziantep’te bir şok daha! Bir kadın kafasına sıkılmış halde bulundu

2 Ocak 2021
Gaziantep’te Güvenevler Mahallesi’nde bir kadın evinde kafasına sıkılmış halde bulundu. Hastaneye kaldırılan kadının intihar mı etti, yoksa vuruldu mu, bilinmiyor.Gaziantep, 2021 yılına da intihar ve ölüm haberleri ile girdi. 2020 Aralı..
Gündem

‘Şizofreni hastası annesini öldürdü’ cümlesini kullanan gazetelere kınama

31 Aralık 2020
Gaziantep Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Derneği, İslahiye ilçesinde meydana gelen cinayetle ilgili olarak ‘şizofreni hastası’ kelimesini kullanan gazeteleri kınadı.Gaziantep Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Derneğ..
Asayiş

Vicdansız evlat annesini neden öldürdü? İşte açıklaması

30 Aralık 2020
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde annesini önce rehin alan, sonra da acımasızca öldüren katil zanlısının ilk ifadesi pes artık dedirtti. Katin zanlısı Uğur D.’nin annesinin kendisine ‘Oğlum kahvaltın hazır’ diye uyandırdı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...