asayiş haberleri etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

GİMDER Başkanı Sabah’tan Çağrı: Emniyetimiz İçin Şimdi Destek Zamanı

9 Mayıs 2024
Asıl konuya geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum ki güvenlik kuvvetlerimiz ve emniyetimiz için ne yapsak azdır. Hele her önüne gelenin saldırganlaştığı, silah kullandığı böyle bir dönemde canımızı, malımızı koruyan kahraman polislerimizd..
Asayiş

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

6 Mayıs 2024
Jandarmadan dev kaçakçılık operasyonu:34 şahıs yakalandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar so..
Asayiş

Jandarmadan Sahte Deterjan Operasyonu

3 Mayıs 2024
İki milyon beşyüz elli bin TL'lik malzemeye el konuldu. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve istihbari çalışmalar sonucu; Şehitkamil ..
Asayiş

Valilikten Açıklama, “O Şahıs Gözaltına Alındı”

24 Nisan 2024
Gaziantep Valiliği, şehir içi dolmuşta uygunsuz ve ahlak dışı hareketler yapan şahsın gözaltına alındığını duyurdu.Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:“İlimizde şehir içi dolmuşlarından birinde uygunsuz ve ahlak dışı hareketle..
Asayiş

Yasak Irk Pitbull Cinsi Köpeklere Jandarma El Koydu

6 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Çevre ve Hayvanları Koruma Timinin Nizip ilçesinde yaban hayatını koruma amacıyla icra ettiği önleyici kolluk devriyesi esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta beslenmesi yasak ırk olan pitbull cinsi ..
Asayiş

Mercek Operasyonunda 4 Şahıs Yakalandı

6 Mart 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, yurt genelinde silah kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik düzenlenen “Mercek” operasyonları kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fiziki ve teknik takip sonucunda, Şehitkamil ve Nurd..
Asayiş

Jandarmadan Kaçak Kazıya Suçüstü

1 Mart 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik adli makamların koordinesinde Şehitkamil ilçesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında izinsiz kazı yaptığı tespit edilen F.İ., F.Y., Y.K., F.D..
Asayiş

Tren Raylarını Çalan 2 Şahıs Suçüstü Yakalandı

4 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timlerince, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı takip ve koordinesinde 02.01.2023 günü icra edilen devriye faaliyeti es..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Çember Operasyonu

23 Kasım 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı çeşitli suçlardan ceza almış ancak bu güne kadar firar durumunda olan ve güvenlik açısından risk teşkil eden şahısların yakalanmasına yönelik çember operasyonu başlattı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...