artış etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Endeksa Açıkladı: Kira Artışı Hız Kesti

17 Ocak 2024
Aralık Ayında Kira Artışı Hız Kesti, Bazı Bölgelerde Düşüşler Var Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sağlayan End..
Ekonomi

Bu artışlara dur denilmeli

22 Mayıs 2021
Bu artışlara dur denilmeliGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin çatı kuruluşu İMKON’un Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir, çimento ve beton fiyatlarındaki olağanüstü artışın Rekabet Kurulu’nca incelenmesini talep etti. GAİMDER Ba..
Gündem

Gaziantep’te vefat sayısı yükseliyor! İşte korkutan rakam

12 Nisan 2021
Gaziantep’te vefat sayısı yükselmeye devam ediyor. Bugün kentte 33 kişi defnedildi. Korona virüs vaka sayısındaki büyük artışa paralel olarak vefat sayısı da artıyor. Gaziantep’te vefat sayısı yükseliyor! İşte kork..
Gündem

Gaziantep’te vaka sayısı artmaya devam ediyor

4 Nisan 2021
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan 100 bin nüfusa düşen vaka sayısında Gaziantep’te 36 puan daha artış oldu. Gaziantep'te vaka sayısı artmaya devam ediyor ..
Gündem

Gaziantep’te yasaklar tekrar mı geliyor? Pandemi Kurulu olağanüstü toplantıya çağrıldı

20 Mart 2021
Gaziantep’te yasaklar tekrar mı geliyor? Pandemi Kurulu olağanüstü toplantıya çağrıldı Gaziantep’te 100 bin nüfusa gelen vaka sayısındaki 20 puanlık artış sonrasında İl Pandemi Kur ulu Olağanüstü toplantıya..
Politika

‘İntihar vakaları neden artıyor?’

8 Mart 2021
‘İntihar vakaları neden artıyor’CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, ülke genelinde artan intihar vakalarına ilişkin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yanıtlaması istemiyle yazılı soru önerges..
Gündem

Vali Gül’den korkutan son dakika açıklaması: Maalesef artıyor 

6 Mart 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, vaka sayılarını hızla arttığına dikkat çekerek, "Maalesef vakalar artıyor. dışarıda geçirdiğimiz son Cumartesi olabilir" dedi. Vali Gül’den korkutan son dakika açıklaması: Maalesef artıyor..
Gündem

Gaziantep’te vaka sayılarında büyük artış

23 Şubat 2021
Gaziantep’te vaka sayılarında büyük artış Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Gaziantep’in de bulunduğu illere uyarıda bulunarak, “Bazı illerimizde büyük artış var. Tedbirlere daha çok uyalım” uyarısı yaptı. ..
Gündem

Gaziantep’te vaka sayısı hızla artıyor! Vaka sayısı kaç oldu?

20 Şubat 2021
Gaziantep’te bir aydır düşen vaka sayısı yeniden yükselişe geçti. Vaka sayısında bir hafa içerisinde yüzde 50’ye varan oranda artış olduğu ve günlük vaka sayısının 150’yi aştığı bildirildi. Gaziantep’te günlük vaka say..
Gündem

Gaziantep’te vefat sayısında korkutan yükseliş

4 Şubat 2021
Gaziantep’te son bir haftadır düşen vefat sayısı bugün aniden yükseliş yaşandı.  Kentte bir günde 37 kişi vefat etti.Korona virüs vaka sayısının 2 ay öncesine kadar pik yaptığı ve vefat sayısının 70’lere ulaştığı Gaziantep’te son bir ha..
Gündem

Gaziantep’te vefat sayısında korkutan artış

30 Ocak 2021
Gaziantep’te vaka sayılarında yeniden başlayan artış vefat sayılarına da yansıdı. Bugün kentte 26 kişi hayatını kaybetti.Korona virüse vaka sayılarındaki düşüş sonrası rehavete kapılan Gaziantep’te vakalar yeniden artmaya başladı. Vakal..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...