ANKA Hastanesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Alnıaçık ANKA’da

7 Mayıs 2024
Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Süleyman Ömer Alnıaçık Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin hekim kadrosu ..
Sağlık

Baharınız kabus olmasın

16 Nisan 2024
Doğa uyanırken polen başta olmak üzere birçok alerjenin oradan oraya savrulması, alerji sorunu yaşayan kişilerin şikayetlerinin alevlenmesine sebep oluyor. ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsararaç, mevsimsel alerjilerin ..
Sağlık

Bayram Kalbinize Ağır Gelmesin

9 Nisan 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.Gaziantep Özel ANKA Hasta..
Sağlık

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özsaraç hasta kabulüne başladı

21 Mart 2024
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hast..
Sağlık

Hareketsiz yaşam diyabete neden oluyor

4 Mart 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, halk arasında şeker hastalığı olarak bilinen diyabetin, çağımızda yaygın olarak görülen ve ciddi sonuçlara yol açabilen bir hastalık olduğuna dikkat ..
Sağlık

Mide Kanseri Sinsi İlerliyor

9 Şubat 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroentereloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, dünya çapında en yaygın kanserlerden biri olan mide kanserinin sinsi ilerlediği konusunda uyardıGaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroenterelo..
Sağlık

Sağlıklı iletişimin önemi ANKA’da anlatıldı

15 Ocak 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini artırmak amaçlı çalışmalar devam ediyor.ANKA Hastanesi sağlık çalışanlarına "Sağlıklı İletişim, Davranış ve Stres Yönetimi" eğitimi verildi. Psikolo..
Sağlık

Kalp krizi geçiren hastaya kapalı by pass

12 Aralık 2023
Rusya’dan Türkiye’ye tatil için gelen 44 yaşındaki hastaya, nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayeti ile başvurduğu ANKA Hastanesi’nde gerçekleştirilen minimal koroner by-pass operasyonu ile sağlığına kavuştuRusya’da yaşayan ve ..
Sağlık

Çocuk hastalıkları uzmanı Dr. Gözübüyük ANKA’da

4 Aralık 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimler katmaya devam ediyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Gözübüyük, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi bünyesine katılarak, hasta kabulüne başladı.Hasta memnuniye..
Sağlık

Çocuklarınızı kış hastalıklarından koruyun

30 Kasım 2023
Gaziantep Özel Anka Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ayas, çocukların kış mevsiminde, bağışıklık sisteminin zayıflaması nedeniyle daha sık hasta olduğunu belirterek zamanında ve doğru tedavinin önemine dikkat çekti.Kış ayla..
Sağlık

ANKA’da doğan üçüzler için 1 yaş partisi

22 Kasım 2023
Anka’da 18 yıllık özlemin ardından dünyaya gelen ve Yenidoğan Uzmanı Prof. Dr. Ercan Sivaslı ve ekibi tarafından gerçekleştirilen uzun soluklu bir tedavi sonrası yaşam mücadelesini kazanan üçüzler 1 yaşına girdi. 1 yaşına giren bebekle..
Sağlık

Ulu önder Atatürk ANKA’da Anıldı

10 Kasım 2023
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85’inci yıldönümünde Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde de saygı, minnet ve özlemle anıldı.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. ..
Sağlık

Şiddetli gece kaşıntısı uyuz belirtisi olabilir

6 Kasım 2023
Son zamanlarda uyuz vakalarında yaşanan artış endişeye neden olurken Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, çabuk bulaşan uyuzun tedavi edilmediği takdirde çeşitli komplikasyo..
Sağlık

İdrarda kan kanser habercisi olabilir

20 Ekim 2023
Mesane kanseri son yıllarda belirgin biçimde artış gösterdi. Sık idrara çıkma, idrar yaparken yanma, kanama, idrar kaçırma, ani sıkışma, gibi şikayetlerle kendini gösteren mesane kanseri ile ilgili bilgi veren Gaziantep Özel Anka Hastanes..
Sağlık

Bel ağrılarına Dikkat

5 Ekim 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Abdurrahman Özdemir, toplumda oldukça yaygın görülen sağlık sorunları arasında yer alan bel fıtığına dikkat çekti. Bel fıtığının korkulması gereken bir durum..
Sağlık

ANKA’dan 4 Ekim’de anlamlı etkinlik

4 Ekim 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hastane yönetimi, doktor ve çalışanları tarafından hastane çevresinde bulunan sokak hayvanlarına mama dağıtılırken, şehir genelinde ..
Sağlık

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökaslan ANKA’da

13 Eylül 2023
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.Gaziantep'in sağlık turizminde merkez olması yönünde önemli başarılara imza a..
Gündem

ANKA’da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos 2023
30 Ağustos Zafer Bayramı, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde coşku ile kutlandı. Hastane koridorları ve poliklinikler Türk bayrakları ve balonlarla donatıldı. Bayram kutlamaları nedeniyle hastanede yatan ve tedaviye gelen hastalar, hastalı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...