anaokulu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Hayırsever Karakuşoğlu Ailesinden Anaokulu Desteği

27 Temmuz 2023
Hayırsever Karakuşoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak olan Anaokulu protokolü, Gaziantep Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever Karakuşoğlu Ailesi arasında imzalandı. Düzenlenen Protokole; Gaziantep Valisi Kemal ..
Yerel Yönetimler

Anaokulu öğrencilerine Fadıloğlu sürprizi

19 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Zeynep Gençten Anaokulu’nu ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, ‘Hamleni Yap’ projesi kapsamında öğrencilere satranç seti armağan etti.2022-2023 eğitim öğ..
Eğitim

Ali Ayyuş Erçelebi 4-6 Yaş Diyanet Anaokulu açıldı

30 Aralık 2022
Gaziantep Valiliği koordinesinde devam eden okul açılışları hız kesmeden devam ediyor. “Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında Hayırsever Erçelebi ailesi tarafından yaptırılan Ali Ayyuş Erçelebi 4-6 Ya..
Eğitim

Türkiye’de bir ilk: Anaokulum Bahçemde

27 Eylül 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen “Anaokulum Bahçemde Projesi” nin ilk iki okulu açıldı. Türkiye’de bir ilk olan proje ile okul öncesi eğitimi alacak çocukla..
Eğitim

Hayırsever aile 4-6 yaş müftülük anaokulu yaptırılacak

3 Haziran 2021
Hayırsever aile 4-6 yaş müftülük anaokulu yaptırılacakHayırsever ASOSMER Mermer Plastik ailesi tarafından Gaziantep’e Cami ve 4-6 Yaş Müftülük Anaokulu yaptırılacak. Şehitkâmil İlçesi Belkıs Mahallesi’nde yaptırılacak cami ve anaokulu i..
Eğitim

Hayırsever tarafından 4-6 yaş diyanet anaokulu yaptırılacak

7 Mayıs 2021
Hayırsever tarafından 4-6 yaş diyanet anaokulu yaptırılacakGaziantep’te, hayırsever Necmettin Şimşek tarafından 4-6 yaş Diyanet Anaokulu yaptırılacak. Tahsisi Şahinbey Belediyesince gerçekleştirilecek bir mekânda inşa edilecek anaokulu ..
Eğitim

Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu hizmete girdi

21 Nisan 2021
Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu hizmete girdiGaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyası kapsamında yaptırılan Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu hizmete alındı.Haskan Şirketler Grubu Yönetim..
Yurt Haber

Cami ve diyanet anaokulu için protokol imzalandı

16 Şubat 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül'ün önderliğinde Şahinbey İlçesi'nde yapılacak olan cami ve diyanet anaokulu protokolü Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve hayırsever Orhan Tüzel ve ailesi arasında imzalandı.Valilikte düzenlenen tör..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...