Altunkaya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Altunkaya Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

3 Mayıs 2024
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliye..
Ekonomi

Dubai’de Altunkaya Rüzgarı

7 Kasım 2023
Dubai’de kapılarını açan Uluslararası Dubai Gulfood Manufacturing 2023 Gıda Fuarına katılan Altunkaya Grup standı ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle Afrika, Uzakdoğu ve Ortadoğu ülkelerinden gelen katılımcıların ziyaret ettiği Altunkaya Gr..
Ekonomi

Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarına Altunkaya Damgası

21 Eylül 2023
Venezuela’nın Başkenti Karakas’ta düzenlenen Türk İhraç Ürünleri Fuarına katılan Altunkaya Şirketler Grubu fuarın en fazla ilgi gören firması olma özelliğiyle dikkat çekti. Venezuela Devlet Başkan yardımcısı Delcy Rodriguez’in de ziyaret ..
Gündem

Altunkaya’nın çifte ödül gururu

27 Aralık 2022
Altunkaya Şirketler Grubu firmaları arasında yer alan Altunkaya İnş. Nak. Gıda Tic. A.Ş. ve Lidersen firmalarına, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından düzenlenen törenle, "İhracatın Yıldızı" ödülü verildi. Güneydoğu An..
Eğitim

Altunkaya’dan eğitime bir okul desteği daha

21 Aralık 2022
Üretim, istihdam ve ihracatları ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya ailesi sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde eğitim başta olmak üzere sosyal tesisler ve diğer hayır hizmetlerine de devam ediyor. Son olarak Mardi..
Ekonomi

Bakan KİRİŞCİ’den Altunkaya’ya övgüler yağdı

25 Ekim 2022
Bakan KİRİŞCİ, Altunkaya Şirketler Grubu'nun hayvancılık tesislerinde incelemeler yaptı. KİRİŞCİ hijyen ve modern tesisi bütün ayrıntılarıyla inceleyerek Altunkaya Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı  Mahsum Altunkaya’yı kutladı.Bakan KİRİŞ..
Ekonomi

Türkiye Sektör Şampiyonu Altunkaya’ya , “İhracatın Yıldızı” Ödülü

27 Aralık 2021
Meyve ve sebze mamulleri sektörünün ihracat şampiyonu ve Gaziantep'te en fazla ihracat yapan 3. firma olan Altunkaya İnş. Nak. Gıda Tic. A.Ş.'ye, "İhracatın Yıldızı" ödülü verildi.Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ne kayıtlı 13 bin..
Ekonomi

Türkiye Şampiyonu Altunkaya Grup

19 Eylül 2021
Meyve ve sebze mamulleri sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu bir kez daha Altunkaya Grup oldu.Gaziantep ve ülke ekonomisine yön veren kuruluşlar arasında yer alan Altunkaya Grup, farklı sektörlerdeki başarıları ile ülkemizin yüzünü..
Ekonomi

Altunkaya: İhracatımızda sektör olarak süreci doğru yönettik

23 Haziran 2021
Altunkaya: İhracatımızda sektör olarak süreci doğru yönettikYılın ilk beş ayında hububatçılar Türkiye’den 212 ülke ve serbest bölgeye toplam 3 milyar 389 milyon 493 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdiTİM Hububat Bakliyat Sektör Kuru..
Ekonomi

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki gururu Altunkaya Şirketler Grubu 

19 Mayıs 2021
Türkiye’nin dünya pazarlarındaki gururu Altunkaya Şirketler GrubuTürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle Altunkaya Grup bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli üretim tesislerinde incelemeler yaptı.  Altunkaya Grup Yönetim ..
Ekonomi

Altunkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldi

16 Ocak 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya gelen Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya; Erdoğan’a Güneydoğu Anado..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...