ALGSPOR Finale Yükseldi

ALGSPOR Finale Yükseldi
05 Haziran 2022 21:05 Kaynak : haber merkezi

ALG Spor, Beşiktaş’ı devirdi: Finale yükseldi

Gaziantep ALGSPOR Kadınlar Futbol Süper Lig’i yarı final rövanş maçında konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla rakibine toplamda 4-1’lik üstünlük sağlayan Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde finale yükseldi.

ALGSPOR Kulübü Türkcell Kadınlar Süper Ligi Play-Off Yarı Final karşılaşmasında Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımını sahasında 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Gaziantep Batur Sahası’nda oynanan maça hızlı başlayan Gaziantep ALG Spor, 17. dakikada Ebru Topçu ile 1-0 öne geçti. ALG Spor, ikinci yarıda 63. dakikada Mariem’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Beşiktaş ise maçın 88. dakikasında bulduğu golle skoru 2-1 yaparak karşılaşmayı galip bitirdi.

ALG Spor Beşiktaş’a 4-1’lik üstünlük sağlayarak finale yükseldi.

ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, “Çok iyi mücadele ettik. Biz şampiyon olmayı hak eden bir takımız. Beşiktaş ekibide zorlu bir takımdı. Kazandık Mutluyuz” dedi. ALG Spor Teknik Direktörü Hasan Vural ise çok iyi oynadıklarını ifade ederek “Biz oynadık ve kazandık. Lig boyunca çok mücadele ettik ve başardık. Beşiktaş’ı hem kendi sahasında hem de burada yenerek finale yükseldik. Bu galibiyeti Gazianteplilere hediye ediyorum. Tüm ekibime ve oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hak ettik ve aldık. Final maçında da iyi oynayacağız ve o kupayı Gaziantep’e getireceğiz. Final maçımız İzmir’de oynanacak. Biz Ankara’da oynanmasını istiyorduk. Gerekli itirazları yapacağız. Ancak ne olursa olsun bu yılın şampiyonu ALG Spor olacak” diyerek Gazianteplileri final maçında takıma desteğe çağırdı.

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımını sahasında 2-1 mağlup ederek finale yükselen takım oyuncuları sevincini halay çekerek kutladı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...