AK Parti Gaziantep’te Gözler Meclis Üyesi Listesinde

AK Parti Gaziantep’te Gözler Meclis Üyesi Listesinde
13 Şubat 2024 17:29

AK Parti Gaziantep’te belediye başkan adaylarını açıklanmasının ardından gözler meclis üyesi aday listelerine çevrildi. Gaziantep İl Başkanlığında meclis üyeleri listesinin belirlenmesi için dün yapılan toplantı bugünde devam ediyor.
AK Parti Gaziantep’te belediye başkan adaylarını açıklanmasının ardından gözler meclis üyesi aday listelerine çevrildi. Gaziantep İl Başkanlığında meclis üyeleri listesinin belirlenmesi için dün yapılan toplantı bugünde devam ediyor.  
AK PARTİ GAZİANTEP’TE GÖZLER MECLİS ÜYESİ ADAYLARI LİSTESİNDE
Belediye başkan adaylarını açıklayarak sahaya inen AK Parti’de, 31 Mart 2024 yerel seçimlere hazırlık kapsamında belediye ve il genel meclisi üyeliği için aday adaylığı başvuruları 31 Ocak’ta sona ermişti. AK Parti Gaziantep’te gözler meclis üyesi adayları listesinde…
AK PARTİ GAZİANTEP MECLİS ÜYESİ LİSTESİ İÇİN TOPLANDI
Belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından çalışmalara hız veren AK Parti Gaziantep’te merkez ilçelerde meclis üyesi listesi için yoğun mesai harcıyor. AK Parti Gaziantep’te meclis üyelikleri için İl Başkanlığında dün yapılan toplantı bugün de devam ediyor.
AK Parti Gaziantep İl başkanı Murat Çetin Başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, ilçe başkanlarının katılımları ile gerçekleşen toplantıda AK Parti Gaziantep’ten meclis üyeleri listesi belirleniyor.
MECLİS ÜYESİ LİSTESİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM BEKLENİYOR
Şahinbey, Şehitkamil, Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Oğuzeli, Nurdağı ve Yavuzeli meclis üyeliği listesi için iki gündür il başkanlığında gerçekleşen toplantıda meclis üyesi listesine girecek isimler belirleniyor.  
20 ŞUBAT TARİHİNE KADAR LİSTELERİN TESLİM EDİLMESİ GEREKİYOR
AK Parti Gaziantep’te meclis üyeleri listesinde büyük bir değişimin yaşanması beklenirken, 20 Şubat tarihine kadar listelerin seçim kurullarına teslim edilmesi gerekiyor.
AK PARTİ’DE KAÇ MECLİS ÜYESİ VAR?
2019 yerel seçimlerinde Şehitkamil’de oyların yüzde 53,48’ini alan Ak Parti, 34 meclis üyesi çıkarırken, CHP 8 meclis üyesi çıkarmıştı. MHP ise 3 meclis üyesi çıkarmıştı
Şahinbey’de oyların yüzde 60,25’ni alan Ak Parti 35 meclis üyesi çıkarırken, CHP 6 meclis üyesi çıkarmıştı, MHP ise 4 meclis üyesi çıkarmıştı.
2019 yerel seçimlerinde meclis üyeliği çoğunluğu elde eden AK Parti, Şehitkâmil ve Şahinbey’den Belediye başkanlarıyla birlikte 8’er Nizip’ten ise 5 meclis üyesini Büyükşehir meclisine göndermişti.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de partiler aldıkları oy oranına göre ilçe meclis üyelerini Büyükşehir’e gönderecek

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...