Dynamo Kiev’le zorlu mücadele: 3-2

Dynamo Kiev’le zorlu mücadele: 3-2
25 Temmuz 2021 20:08 Kaynak : HABER MERKEZİ

Dynamo Kiev’le zorlu mücadele: 3-2

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, Mircea Lucescu’nun takımı Dinamo Kiev ile oynadığı maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. Kiev karşısında Sagal’ın golüyle öne geçen Gaziantep FK, rakibine direnemezken sahadan 3-2 yenilgiyle ayrıldı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün golleri Sagal ve Maxim’den geldi.

Gaziantep Futbol Kulübü Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Dynamo Kiev’e 3-2 mağlup oldu. Kırmızı siyahlıların gollerini 5’inci dakikada Sagal, 50’nci dakikada Maxim attı.

Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gaziantep FK, Avrupa’nın güçlü ekiplerinden Dynamo Kiev ile hazırlık maçı oynadı. Karşılaşmanın 5’inci dakikasında Sagal ile öne geçen kırmızı siyahlılar, bir dakika içerisinde iki gol birden yedi ve ilk yarıyı 2-1 mağlup kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan Gaziantep FK beraberliği yakalasa da üçüncü golü kalesinde görünce sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Zorlu mücadelede Sagal ilk golünü atarken Maxim de geçen yıl olduğu gibi hazırlık döneminde de gollerini atmaya devam etti.

MENDYL FORMA GİYDİ

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Schalke 04’de forma giyen Hamza Mendyl ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. Mendyl bu maçta forma giydi.

HAMZA MENDYL KİMDİR?

21 Ekim 1997 tarihinde Fas’ın Casablanca şehrinde dünyaya gelen başarılı sol bek, futbola ülkesi takımlarından A.M Football’da başladı. Henüz 18 yaşındayken Fransa Ligi ekiplerinden Lille’in dikkatini çeken ve Fransa’ya transfer olan Hamza, yüksek hızı ve hücum gücüyle adından söz ettirmeyi başardı. 23 yaşında olmasına karşılık 20 kez Fas Milli Takımı’nın da formasını giyen genç futbolcu, kariyerinde bir gol sevinci yaşadı.

 

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...