• Anasayfa /
  • /
  • DOMOTEX 2023 Yepyeni Özelliklerle Kapılarını Açacak

DOMOTEX 2023 Yepyeni Özelliklerle Kapılarını Açacak

DOMOTEX 2023 Yepyeni Özelliklerle Kapılarını Açacak
18 Ağustos 2022 11:51 Kaynak : haber merkezi

12 ila 15 Ocak tarihleri arasında DOMOTEX, birkaç yeni özellikle yeniden sahnede olacak: Yeni konseptleriyle tanıtılan iki DOMOTEX başlığı olan “Halı” ve “Yer Döşemeleri”nin modern ve optimize edilmiş düzeni ve ayrıca yeniden uyarlanmış bir salon yapısı ziyaretçiler için erişimi kolaylaştıracak. Buna ek olarak, DOMOTEX, yine daha fazla erişim ve yenilikçi bir fuar atmosferi için, belirli hedef gruplara odaklı daha özel formatlar sunacak.

Beklentilerin üzerinde gerçekleşen kayıtlarla yerleştirmeler tam gaz devam ediyor

Mart ayından beri süregelen katılımcı kayıtlarının durumu, Ocak 2023’te hibrit bir fuar olarak düzenlenecek olan DOMOTEX’e gösterilen ilgiyi kanıtlar nitelikte. Türkiye’den de halihazırda 162 firmanın başvurusunun olduğu fuarda hol planlamarı tüm hızıyla sürerken ilk etapta belli başlı firmalara stand konfirmasyonu gönderildi. Tüm sektör için önemli bir pazar yeri olan DOMOTEX’te yerleştirmelerin Eylül sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İlham verici yeni alanlar

Yaklaşan DOMOTEX, tüm sergi alanlarında yeni formatlar ve buluşma noktaları sunacak. Bunlar arasında yeni MOOD SPACES alanında, mevcut trendleri temsil eden ve zemin ile halıyı entegre bir çözüm olarak sunan standlar yer alacak. Buradaki sunum alanları, mobilya sektörü ve iç mimarlar için bir ilham kaynağı oluştururken, konsept mağaza ruhuyla da temalı  dekorasyonlar için hangi ürünlerin birleştirilebileceğini gösterecek. MOOD SPACES, Salon 6’da yer alacak.

Benzer şekilde yeni özel sergi alanı olan “THE GREEN COLLECTION” ile, sürdürülebilirlik teması Salon 23’te merkezi bir alanda yer alacak. Bu senenin ana teması olan FLOORED BY NATURE doğrultusunda, THE GREEN COLLECTION alanında, sürdürülebilirliği temsil eden halı ve döşeme üreticilerinin ürünlerine ve üretim süreçlerine genel bir bakış sunulacak. THE GREEN COLLECTION, “Çevre Dostu Ürünler”, “Sağlıklı Ürünler”, “Sürdürülebilir Üretim” ve “Sosyal Sorumluluk” konularını kapsayacak. Güncel araştırma projeleri ve dolayısıyla halı ve döşemenin geleceğine bir bakış da burada sunulacak. Bu alan, güncel konuların ele alındığı bir konferans programı, üniversiteler ve enstitüler için bir sunum köşesi ve yemek alanı ile tamamlanacak.

Deutsche Messe AG’nin DOMOTEX Global Direktörü Sonia Wedell-Castellano yeni konsept hakkında şöyle konuştu: “Bir sonraki DOMOTEX’te keşfedilecek bir çok yeni şey olacak. Geçtiğimiz yılı, firmalar için yeni katılım fırsatları geliştirmek ve ziyaretçilerimize yeni bir marka deneyimi yaratmak için yoğun bir şekilde kullandık. Özellikle son iki yıl, kaynak verimliliği, çevre dostu ürünler ve üretim süreçleri gibi konuların yanı sıra zorlu tedarik zincirleri gibi konuların giderek daha fazla gündeme geldiğini gördük. DOMOTEX, özel sunum alanı olan  “THE GREEN COLLECTION” ile sürdürülebilirlik konusuna odaklanacak ve ana tema kapsamında katılımcılara ve ziyaretçilere uygulamalı deneyim fırsatı sunacak. Katılımcılar ve ziyaretçiler birçok yenilikçi sunumla buluşmayı dört gözle bekleyebilirler. DOMOTEX’te, yarının iş dünyasını şekillendirecek trendleri ve yenilikleri keşfedecekler.”

COVER ve HALI Dergileri tarafından verilen uluslararası Halı Tasarım Ödülleri (Carpet Design Awards) yıllardır DOMOTEX ile ayrılmaz bir bütün olmuştur. Önümüzdeki yıl da tasarımcılar ve üreticiler yine bu ödüllerle onurlandırılacak.

Dünya Çapında DOMOTEX Fuarları
DOMOTEX asia/CHINAFLOOR, Asya-Pasifik bölgesinde uluslararası halı ve zemin kaplamaları fuarı olarak, 31 Ağustos – 2 Eylül 2022 tarihleri arasında Shenzhen’de gerçekleşecek.

Türkiye ve Ortadoğu’nun lider halı ve yer döşemeleri fuarı DOMOTEX Turkey, 2023’te Gaziantep’te gerçekleşecek.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...