Cuma Kerkez yoğun bakımdan çıktı

Cuma Kerkez yoğun bakımdan çıktı
22 Haziran 2023 23:45

Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen
Şube başkanı Cuma Kerkez yoğun bakımdan servise çıktı.
Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez üç gün önce kalp krizi geçirmişti. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Kardioloji servisinde tedavi altına alınan Kerkez’e iki adet stent takıldı. Tedavi esnasından doktorların çok titiz ve dikkatli davrandığı Cuma Kerkez bugün yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındı. 
Doktorlardan Kesin Talimat! Tedavisi devam eden Cuma Kerkez’e doktorlar tarafından ziyaretçi yasağı getirildi. Çok dikkatli davranılması gerekilen tedavi sürecinde oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı doktorlar kesin olarak ziyaret görüşmesi gerçekleştirmemesini ve sevenlerininde konunun hassasiyetini anlamaları konusunda ricada bulundu.
Geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrası konuşan Cuma Kerkez şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum. Geçirmiş olduğum rahatsızlık sonrası geçmiş olsun mesajlarınızı, iyi dileklerinizi ve verdiğiniz destekleri duydum ve çok mutlu oldum. Hastanede ki tedavi sürecimde benimle ilgilenen Kardioloji bölümü doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Genel sağlık durumum iyi, buradan sonra doktorlarımın tavsiyesi üzerine evimde istirahat edeceğim. En kısa sürede tekrar yan yana olmak dileği ile…

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...