Sağlık-Sen etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Sağlık-Sen Şube Başkanı Kerkez, 14 Mart Özveri ve Fedakarlığın Sembolü

14 Mart 2024
"Özveri ve fedakarlığın sembolü sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum"Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Toplumun refahı ve mutluluğu için b..
Gündem

Kerkez:”Güçlü kadın, güçlü Türkiye’nin teminatıdır”

7 Mart 2024
Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Güçlü kadın, güçlü Türkiye'nin teminatıdır" dedi. Türkiye'de kadın istihdamının en yoğun olduğu sektörlerin ba..
Gündem

Sendikacılığın Panzehiri Olan Sendika Birlik SAĞLIK-SEN Gaziantep’te Teşkilatlandı

13 Aralık 2023
Gaziantep ilimizde bağımsızlık meşalesi düsturu ile siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız ve saygıdeğer kamu çalışanları huzurunda yönetimimizle birlikte sendikamızı ilan etmeden önce Filistin‘de yaşanan ve masum sivillerin katledildi..
Gündem

Kerkez:“Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağız”

28 Ekim 2023
Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşku, gurur ve sevinçle kutladıkları belirten Sağlık..
Sağlık

Cuma Kerkez yoğun bakımdan çıktı

22 Haziran 2023
Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube başkanı Cuma Kerkez yoğun bakımdan servise çıktı. Gaziantep Üniversitesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez üç gün önce kalp krizi geçirmişti. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama..
Sağlık

Sağlık-Sen Başkanı Arayıcı: “Daha neyi bekliyorsunuz?

15 Mart 2023
Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, “Pandemide, depremde, sel felaketinde, daha doğrusu en zor koşullarda canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarını iyileştirmek için daha neyi bekliyorsunuz?” di..
Gündem

Sağlık-Sen’i Sarsan Karar

28 Temmuz 2022
Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez’in sendika genel merkezi tarafından disiplin kurulu kararı ile açığa alındı.Başkan Cuma Kerkez’in genel kuruldaki tavrından yaptığı açıklamada haksızlık karşısındaki d..
Sağlık

Sağlık-Sen: Saldırıyı Lanetliyoruz

7 Temmuz 2022
Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nden doktorun öldürülmesine sert tepki: “Artık yeter. Daha kaç kişi ölecek?” “Bu duruma isyan ediyoruz” “Can güvenliğimiz yok”Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Konya’da Uzman Doktor Ekr..
Sağlık

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Şubesi Kahvaltıda Biraraya Geldi

20 Mayıs 2022
Açılış Konuşmasını  Yapan Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez, “Sağlık-Sen, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu şiar edinmiş, milli ve manevi değerlere sahip erdemliler hareketinin adıdır” dedi. Pandemi sürecinde gece gündüz ..
Sağlık

Sağlık-Sen kadınları unutmadı

10 Mart 2022
8 MART Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Şubesi tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi. “Örgütlü Kadın, Güçlü Toplum” konulu program Üniversite Hastanesi oditoryum salonunda gerçekleştirildi. ..
Gündem

Kerkez: Çok önemli kazanımlara imza attık

22 Mayıs 2021
Kerkez: Çok önemli kazanımlara imza attıkSağlık Sen Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastane Şubesi ve Gaziantep Üniversitesi arasında 2021 yılı Kurum İdari Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan SAĞLIK-SEN Şu..
Sağlık

Kerkez: Sağlık çalışanlarının yüzü gülerse herkesin yüzü güler

14 Mart 2021
Kerkez: Sağlık çalışanlarının yüzü gülerse herkesin yüzü gülerSağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, fedakar sağlık çalışanlarının bir Tıp Bayramı’na daha hüzünle girmenin burukluğunu yaşadığını söyledi...

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...